MEGA CINEMA: Μεγάλες πρεμιέρες και δυνατές περιπέτειες τον Μάρτιο

18:10 1/3/2021 - Πηγή: Youfly

Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις του σινεμά! Το MEGA CINEMA φροντίζει, μέσα από την αξιοζήλευτη ταινιοθήκη του, να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με τις πιο δυνατές πρεμιέρες, αλλά και πολλές αγαπημένες κλασικές ταινίες. Ο Μάρτιος ξεκινάει δυναμικά, με μία ανανεωμένη λίστα από παραγωγές που θα εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη και το έντονο σασπένς.

Το MEGA, εκτός

από τις νέες σειρές μυθοπλασίας, στοχεύει σε όλα τα γούστα του κοινού, προσφέροντας άφθονες ταινίες μέσα στην εβδομάδα, για όσους επιθυμούν κάτι διαφορετικό. Γνωστές παραγωγές θα κάνουν πρεμιέρα, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από το MEGAλο κανάλι! Γιατί, τις δύσκολες αυτές εποχές, ο σταθμός φροντίζει για εμάς, φέρνοντας τον κινηματογράφο στο σπίτι.

Πάρτε ποπ κορν και ετοιμαστείτε για ένα δυνατό ταξίδι, μέσα από την μεγάλη αυτή ποικιλία ταινιών που έρχεται τον Μάρτιο.

Gost Rider – Ο Νίκολας Κέιτζ στο MEGA CINEMA

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης, ξεκινάει με το Gost Rider, μία ταινία – σταθμός για τον αγαπημένο μας, Νίκολας Κέιτζ. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ενσαρκώνει έναν ήρωα κόμικ, σε μια ταινία με εκρηκτική δράση και φοβερά stunts. Φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Μαρκ Στίβεν Τζόνσον (“Daredevil”).

Ο Τζόνι, νεαρός κασκαντέρ μοτοσικλετιστής, για να σώσει την ζωή του πατέρα του, αναγκάζεται να πουλήσει την ψυχή του στον διάβολο. Χρόνια αργότερα, είναι διάσημος κασκαντέρ, αλλά κάθε νύχτα μεταμορφώνεται στον Ghost Rider, κυνηγό κεφαλών του Διαβόλου, που συλλαμβάνει διαβολικές ψυχές και τις πάει στην κόλαση. Όταν, όμως, ξαναεμφανίζεται στη ζωή του η παλιά του αγάπη, ο Τζόνι έχει μια δεύτερη ευκαιρία στην ευτυχία…

Μία δυνατή ταινία για όσους αγαπούν την ταχύτητα και το έντονο σασπένς της ασφάλτου, έρχεται απευθείας από την λίστα με τις πρεμιέρες του MEGA CINEMA, απόψε στις 22:00.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Μάνος Ξυδούς: Ο πρίγκιπας της δυτικής όχθης δεν μένει πια εδώ (MEGA)MEGA Μυθοπλασία: Τι σχεδιάζει το κανάλι την επόμενη σεζόν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post MEGA CINEMA: Μεγάλες πρεμιέρες και δυνατές περιπέτειες τον Μάρτιο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα