Just the Two of Us: Ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια τηλεθεατές

17:27 27/9/2021 - Πηγή: Youfly

Καθήλωσε τους τηλεθεατές στις οθόνες τους και κατέλαβε την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης σε όλες, σχεδόν, τις κατηγορίες κοινού στη ζώνη προβολής του. Την λαμπερή πρεμιέρα του ανανεωμένου «Just the Two of Us» και του Νίκου Κοκλώνη, του απόλυτου πρωταγωνιστή του Σαββατόβραδου, παρακολούθησαν 3.335.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό, σημειώνοντας συνολικά πολύ υψηλά ποσοστά στην τηλεθέαση.

Το φαντασμαγορικό σόου, το εντυπωσιακό θέαμα και τα ανατρεπτικά ντουέτα έβαλαν φωτιά στη σκηνή αλλά και στην τηλεθέαση.

H τηλεθέαση του Just the Two
of Us

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του σόου αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης, αφού το J2US ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του με ποσοστό 23% στο σύνολο κοινού αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 3,8 μονάδες.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε ποσοστό 22,2%, 6,7 μονάδες μπροστά από τον ανταγωνισμό ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό έφτασε το 37,3%.

Δείτε ακόμα:

Just the Two of Us: Τα ζευγάρια που ξεχώρισαν και οι δηλώσεις φωτιάΣασμός: Η Καλλιόπη διψά για αίμα και εκδίκησηΣασμός: Τα συν και πλην της νέας σειράς του ALPHA

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Just the Two of Us: Ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια τηλεθεατές appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα