Elon Mask: Πλουσιότερος άνθρωπος στη γη – Δεύτερος ο Bezos με ξενοδοχείο στο διάστημα

13:38 27/10/2021 - Πηγή: Youfly

Σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα, ο Elon Mask είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη με περιουσία που ξεπερνάει τα 289 δις δολάρια και απ’ ότι φαίνεται πολύ σύντομα θα είναι ο πρώτος trillionaire του πλανήτη.

Μάλιστα το «όχημα» που τον έχει εκτοξεύσει στην κορυφή δεν είναι η Space X -όπως αναμενόταν- αλλά η Tesla, με το απόλυτο  «υπερόπλο» Model 3. Το συγκεκριμένο

μοντέλο βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων οχημάτων στην Ευρώπη για τον μήνα Σεπτέμβριο, μια πρωτιά που την κερδίζει για πρώτη φορά ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Τα 289 δισ. δολάρια που έχει τον φέρνουν σχεδόν 100 δισ. δολάρια μπροστά από τον πρώην Νο. 1, Jeff Bezos, ο οποίος είχε 193 δις τις προηγούμενες εβδομάδες, σύμφωνα πάντα με το Bloomberg, κι έτσι ο Elon Mask γίνεται ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη.

Το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο του Jeff Bezos

Για τον 50χρονο κροίσο από τη Νότια Αφρική, το ταβάνι στις φιλοδοξίες του είναι πλέον ο ουρανός ή καλύτερα…το διάστημα. Στο διάστημα όμως και συγκεκριμένα στον διαστημικό τουρισμό έχει επενδύσει και ο Jeff Bezos με την πρώτη ξενοδοχειακή μονάδα Orbital Reef που θα διαθέτει τεχνητή βαρύτητα προκειμένου οι τουρίστες του διαστηματος να απολαμβάνουν τις ανέσεις αλλά και τη συγκλονιστική θέα.

Πρόκειται για να ένα πρώτυπο μπουτικ ξενοδοχείο που θα μπορεί να φιλοξενεί μόνο δέκα άτομα. Οι πρώτοι τυχεροί τουρίστες αναμένεται να επισκεφτούν τη μονάδα το 2030, η οποία σημειωτέον θα βρίσκεται 500 χλμ πάνω από τη γη… και οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξημέρωμα και ηλιοβασίλεμα 32 φορές την ημέρα!

Δείτε επίσης: 

Angelina Jolie: Το Twitter απαιτεί να απολυθεί ο κομμωτής τηςDavid Beckham: Το Κατάρ του δίνει 170 εκατομμύρια

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Elon Mask: Πλουσιότερος άνθρωπος στη γη – Δεύτερος ο Bezos με ξενοδοχείο στο διάστημα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα