Bachelor: Ποια αποχώρησε από την Τελετή των Ρόδων χθες 15/10

09:27 16/10/2021 - Πηγή: Youfly

Τελετή των ρόδων χθες στο The Bachelor και οι υποψήφιες νύφες καρδιοχτύπησαν για την απόφαση του Αλέξη Παππά. Για μία παίκτρια τα νέα δεν ήταν ευχάριστα, εκείνη όμως προτίμησε να αποχωρήσει με πλατύ χαμόγελο και με μία συμβουλή προς τον Αλέξη. Σε ποια κοπέλα και γιατί δεν έδωσε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο ο Αλέξης; Ποια αποχώρησε από την Τελετή των Ρόδων

του Bachelor χθες 15/10; Πώς αντέδρασαν οι συμπαίκτριές της και γιατί η βίλα του Bachelor μυρίζει πλέον…. μπαρούτι;

Η προγραμματισμένη αποχώρηση από το The Bachelor δεν έμελλε τελικά να ταράξει τις υποψήφιες νύφες αλλά ούτε και τον ίδιο τον Αλέξη Παππά, ο οποίος εμφανίστηκε κατασταλαγμένος με τη επιλογή του. Για εκείνον το δίλημμα εντοπίστηκε σε δύο κοπέλες, τη Φένια και τη Νατάσα. Και με τις δύο είχε βγει ατομικό ραντεβού χωρίς να δώσει σε καμία τριαντάφυλλο, αφού όπως είχε δηλώσει δεν του είχε βγει.

Ποια αποχώρησε χθες 15/10 από την Τελετή του Bachelor

Η μάχη του τριαντάφυλλου συνεχίστηκε χθες το βράδυ με τον Bachelor να «σώζει» τελικά τη Φένια και να δείχνει την έξοδο στη Νατάσα, την οποία χαρακτήρισε «η χαρά της ζωής». «Η Νατάσα έχει μια ανεμελιά. Σε μια σχέση χρειάζεται η ανεμελιά αλλά χρειάζεται πάθος, ένταση, ερωτισμό και μυστήριο. Προσπάθησα να βρω μαζί της το ρομαντισμό. Οι καρδιές μας δεν ένιωσα ότι μπορούν τελικά να ενωθούν», σχολίασε ο Αλέξης Παππάς. Από την πλευρά της η μελαχρινή διαγωνιζόμενη του έδωσε μία συμβουλή να επιλέξει την Ιζαμπέλα για να δώσει το μονόπετρο και το τελευταίο και καλύτερο τριαντάφυλλο. Εκείνος απέφυγε να το σχολιάσει.

Κόντρες, υπονοούμενα και η μάχη της ειλικρίνειας

Μπαρούτι μυρίζει η ατμόσφαιρα στη βίλα του Bachelor. Πρωταγωνίστριες της κόντρας Νικόλ και Ιζαμπέλα, οι οποίες άφησαν στην άκρη τη φιλία τους και άρχισαν την αντιπαράθεση. «Μην γκαρίζεις κούκλα μου, έχεις και χάλια φωνή! Δεν μπορώ, κουράζομαι» είπε η μία. «Εγώ τουλάχιστον μιλάω τρεις γλώσσες. Εσύ κοριτσάκι μου τι κάνεις, που δεν έχεις βγει από την Θεσσαλονίκη; Μπορεί να μην μιλάω καλά ελληνικά αλλά δεν είναι πρόβλημα σου» συνέχισε η άλλη. «Εγώ δεν έχω βγει από την Θεσσαλονίκη; Κούκλα μου, το σπίτι μου στη Μόσχα βλέπει πιάτο την κόκκινη πλατεία. Εσύ μόνο στα χωριά μπορείς να πας», πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένη η Ιζαμπέλα.

Νωρίτερα από το εκρηκτικό κοκτέιλ πάρτυ ο Αλέξης Παππάς κάλεσε επτά κορίτσια να μετέχουν σ’ ένα παιχνίδι ειλικρίνειας. Συγκεκριμένα μαζί με τον Γιώργο Σατσίδη υπέβαλε την Άννα, τη Γιώτα, την Αθηνά, την Αθηνά New York, την Ντίνα, τη Νικόλ και τη Σταύη σε μία δοκιμασία για να καταλάβει ποιες υποψήφιες δεν είναι και τόσο ειλικρινείς όσο ισχυρίζονται. Το αποτέλεσμα ξάφνιασε τον Bachelor. «Η σειρά δεν είναι αυτή που περίμενα» είπε μεταξύ άλλων.

Η Γιώτα και η Αθηνά New York ήταν αυτές που από την δοκιμασία της ειλικρίνειας προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Ο Αλέξης επέλεξε τελικά τη Γιώτα για το ρομαντικό ραντεβού, στα οποία τα τρυφερά ενσταντανέ και τα φιλιά πρωταγωνίστησαν. Σημειωτέον μεταξύ των όσων ζήτησε η Γιώτα από το σύντροφό της ήταν να διαλέγει μόνο εκείνη ταινίες, να βγάζει τον σκύλο της έξω νωρίς το πρωί και να πετάει εκείνος τα σκουπίδια γιατί εκείνη σιχαίνεται. “Οι επιθυμίες σου διαταγές” της απάντησε ο Αλέξης, δίνοντας ένα φιλί στο στόμα.

Δείτε επίσης:

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη χωρίζει Αστέρη και ΑργυρώΣασμός Spoiler: Η Βασιλική πεθαίνει με πολύ σκληρό τρόπο

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Bachelor: Ποια αποχώρησε από την Τελετή των Ρόδων χθες 15/10 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα