Bachelor: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος γλεντάει τον Αλέξη Παππά

12:09 7/9/2021 - Πηγή: Youfly

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, o Παναγιώτης Βασιλάκος είχε κάτι να πει στον νέο Bachelor, Αλέξη Παππά.

Απόψε, στις 21:00, έρχεται ο δεύτερος κύκλος του ρίαλιτι αγάπης στον Alpha και ο προκάτοχος του Αλέξη Παππά θυμήθηκε τα παλιά…

Έναν διαφορετικό Bachelor αναμένεται αν δούμε φέτος αφού ο Αλέξης

Παππάς ελάχιστα μοιάζει με τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Πριν λίγες ώρες μάλιστα διέρρευσαν και οι πρώτες πληροφορίες ( + φωτογραφίες) για τις υποψήφιες νύφες.

Ο άνθρωπος που κατείχε πρώτος την συγκεκριμένη θέση, Παναγιώτης Βασιλάκος, θέλησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να σχολιάσει την επερχόμενη πρεμιέρα. Πως το έκανε αυτό; Τρολλάροντας τόσο τον εαυτό του όσο και τον Αλέξη Παππά.

Παναγιώτης Βασιλάκος: Αρχίζω να έχω συναισθήματα για τον Αλέξη Παππά

Η συγκεκριμένη ατάκα ήταν κάτι σαν σήμα κατατεθέν του περυσινού Bachelor αφού ο Βασιλάκος συνήθιζε να το λέει σε αρκετές περιπτώσεις και για… αρκετές κοπέλες.

Δείτε ακόμα:

Τηλεθέαση χθες 6/9: Οι εκπομπές της πρωινής ζώνης και οι βεντέτεςBachelor: Τι απέγιναν τα κορίτσια του Παναγιώτη Βασιλάκου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post Bachelor: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος γλεντάει τον Αλέξη Παππά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα