Ana de Armas: Το «κορίτσι» του Bond είναι ο θηλυκός John Wick σε spinoff ταινία

13:44 30/10/2021 - Πηγή: Youfly

Η Ana de Armas βλέπει τις μετοχές της στο Hollywood να αυξάνονται μετά την επική σκηνή μάχης δίπλα στον James Bond του Daniel Craig στο No Time to Die. Η Ana de Armas ετοιμάζεται να ηγηθεί τη δική της ταινία δράσης, αφού βρίσκεται

σε συζητήσεις προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη νέα spinoff ταινία του John Wick, Ballerina.

Η de Armas έκλεψε τις εντυπώσεις από την κωμωδία Στα Μαχαίρια (Knives Out), ενώ αυτήν την περίοδο παίζει στο No Time to Die, όπου εμφανίζεται σε μία από τις πιο αξέχαστες σκηνές δράσης της ταινίας. Η Ana de Armas υποδύθηκε άριστα ένα διαφορετικό «Bond κορίτσι», ενώ μετά από αυτή τη σκηνή πολύ ήθελαν να πάρει τα ηνία ως η επόμενη πράκτορας 007.

Τη νέα spinoff ταινία του John Wick έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής Lionsgate και θα σκηνοθετήσει ο Len Wiseman (Underworld). Το σενάριο υπογράφει ο Shay Hatten, που είχε γράψει και το σενάριο για την ταινία John Wick: Κεφάλαιο 3 και συγγράψει με τον Zack Snyder το Army of the Dead. Παραγωγοί της επερχόμενης ταινίας είναι οι Basil Iwanyk, Erica Lee και ο σκηνοθέτης των ταινιών John Wick, Chad Stahelski.

Η εκπαιδευμένη δολοφόνος «Μπαλαρίνα»

Η Ana de Armas, λοιπόν, βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη νέα spinoff ταινία του John Wick, Ballerina, όπου επικεντρώνεται σε μία νεαρή γυναίκα δολοφόνο, που αναζητά εκδίκηση από τους ανθρώπους που σκότωσαν την οικογένειά της.

Η χαρακτήρας έκανε μία σύντομη εμφάνιση στο John Wick: Κεφάλαιο 3, ως μία μπαλαρίνα που εκπαιδεύεται να γίνει δολοφόνος. Είναι ακόμη αβέβαιο εάν ο Keanu Reeves θα εμφανιστεί στην ταινία, ωστόσο δεν είναι απίθανο να κάνει μία guest εμφανίση, όπως και η Angelica Huston.

Πέρα, όμως, από την Ballerina, η Ana de Armas αναμένεται να εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία των Αδερφών Russo, The Gray Man, αλλά και στην πολυαναμενόμενη ταινία για τη Marilyn Monroe, Blonde.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δείτε επίσης; 

House of Gucci: Αγνώριστη η Lady Gaga δίνει ρεσιτάλ στο νέο τρέιλερΣινεμά: 5 Ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ana de Armas: Το «κορίτσι» του Bond είναι ο θηλυκός John Wick σε spinoff ταινία appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα