Alpha: Τι μέλλει γενέσθαι με τη Μουρμούρα; – Νέα κωμωδία στα σκαριά

20:38 15/3/2021 - Πηγή: Youfly

Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν θα συνεχίσει να υφίσταται ως σειρά και τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ALPHA. Διανύει τον όγδοο κύκλο της. Kαι είναι από τις πλέον επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης καθώς χρόνο με το χρόνο διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που δείχνει να την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες

του youfly.com ο Alpha θα ήθελε να συνεχιστεί η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο ενδοιασμός και οι δεύτερες σκέψεις υπάρχουν από την πλευρά των σεναριογράφων. Θέλουν να δουν ότι αυτή η σειρά αντέχει να συνεχίσει και όχι να «κρεμάσει». Και το επόμενο διάστημα αναμένεται να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

Εν τω μεταξύ οι υπεύθυνοι του Alpha μετά τη καθημερινή δραματική σειρά «Σασμός» που θα εντάξουν στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, βρίσκονται σε συζητήσεις με την εταιρία παραγωγής «Tanweer» για τη δημιουργία μιας νέας κωμικής σειράς η οποία προορίζεται για τη νέα σεζόν με σκοπό να προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η μακροβιότερη κωμική σειρά

Το πρώτο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς βγήκε στον αέρα το 2013. Η σειρά είναι βασισμένη στην ισπανική σειρά «Escenas de Matrimonio» (Σκηνές Γάμου) των Mediaset España & Alba Adriática. Η σειρά ξεκίνησε με βασικό καστ έξι ηθοποιών: Αντώνης Αντωνίου, Πάνος Βλάχος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Το καστ αυτό διατηρήθηκε μέχρι και το μέσο του τρίτου κύκλου. Oπότε και αποχώρησαν οι Βλάχος και Τριανταφυλλίδου, με αρκετά νέα ζευγάρια να προστίθενται και να αποχωρούν στους επόμενους κύκλους. Αποτελεί τη μακροβιότερη ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά.

Το τραγούδι τίτλων της σειράς είναι διασκευή του τραγουδιού «Η γυναίκα μου η Μουρμούρα» από το συγκρότημα Imam Baildi. Η αυθεντική ενορχήστρωση ανήκει στον Βασίλη Τσιτσάνη. Kαι το ερμήνευσε πρώτος ο Μανώλης Αγγελόπουλος το 1966.

Δείτε επίσης:

Σασμός: Ποια ηθοποιός είπε το πρώτο Ναι στη νέα σειρά του AlphaΣΚΑΪ: Το μέλλον του «My Style Rocks» και οι σκέψεις για το «Glow up»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Alpha: Τι μέλλει γενέσθαι με τη Μουρμούρα; – Νέα κωμωδία στα σκαριά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα