8 Λέξεις: Ο Αιμίλιος κάνει σχέδια όσο η Ελισάβετ καταρρέει

16:50 10/3/2021 - Πηγή: Youfly

Όσο ο Αιμίλιος κάνει σχέδια με την σύζυγό του για το μέλλον, η Ελισάβετ καταρρέει, στις 8 Λέξεις. Δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός, πως τόσο καιρό ζούσε σε μία τεράστια φούσκα, η οποία έσκασε ξαφνικά. Κλείνεται στον εαυτό της και απομακρύνεται από τα αγαπημένα της πρόσωπα, σε αντίθεση με τον Αιμίλιο που δείχνει αρκετά ανακουφισμένος.

Ο Φρίξος μετανιώνει που απέσυρε την πρόταση γάμου και τώρα δηλώνει πιο ερωτευμένος από ποτέ. Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος αναθεωρεί για την Αλκμήνη και δείχνει να θέλει σαν τρελός την Ιφιγένεια.

Η

Βικτώρια δείχνει να έχει ισχυρή άποψη για την ανατροφή του Άγγελου και εκνευρίζεται όταν η Εύα βγάζει τον μικρό από το πρόγραμμά του. Ο Οδυσσέας ολοκληρώνει τη θεραπεία για τα μάτια του και μαζί με Έρση και Μάρκο κλείνουν εισιτήριο για να γυρίσουν Ελλάδα.

Ο Μιλτιάδης μαθαίνει για τον Σπύρο με την οδοντίατρο και γίνεται έξαλλος. Η Γεωργία βρίσκει τον Έκτορα και του εξομολογείται την αλήθεια για το ίδρυμα. Ο Άκης ρωτάει ευθέως την Αποστολία αν υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της. Τί θα δούμε απόψε στην αγαπημένη μας σειρά;

Ο Αιμίλιος ξεκινάει από το μηδέν

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Αιμίλιος με το φύλο του μωρού, στις 8 Λέξεις, αφήνοντας πίσω του την Ελισάβετ. Τα σχέδια που κάνει με την γυναίκα του, φωτίζουν για λίγο τις σκοτεινές του ημέρες. Τα γεγονότα στην δουλειά, αλλά και οι εξελίξεις με την Ελισάβετ, τον έχουν προβληματίσει αρκετά. Προσπαθεί να φτιάξει την ζωή του από εκεί που την άφησε, γεμάτος ενοχές και τύψεις.

“Τον χαρακτήρα σου να πάρει, γιατί εγώ είμαι αλητάμπουρας”

Στο μεταξύ, η Ελισάβετ βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς της λείπει πολύ ο Αιμίλιος, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ξεπεράσει αυτή την ρήξη στη σχέση τους, στις 8 Λέξεις. Ο Αρώνης, παρόλο που καλεί τον Αιμίλιο στην εταιρεία για την συζήτηση μια συμφωνίας, στη συνέχεια αλλάζει σχέδια. Βάζει τον Δημήτρη να ψάξει αντικαταστάτη του Αιμίλιου για τη θέση του διευθυντή του ομίλου.

Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο:

Δείτε επίσης:

8 λέξεις: «Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να μάθει την αλήθεια»8 Λέξεις: Σε μεγάλη σύγχυση ο Άκης – Η απρόσμενη πρόταση γάμου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post 8 Λέξεις: Ο Αιμίλιος κάνει σχέδια όσο η Ελισάβετ καταρρέει appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα