8 Λέξεις: Νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά και φέρνει ανατροπές

14:16 27/5/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα νέο πρόσωπο πρόκειται να εισβάλει στη συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς. Ο Γιάννης Κόκκινος έρχεται στον ΣΚΑΙ και υποδύεται τον Νίκο Ροδά. Ο Νίκος Ροδάς είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος που στεγάζει το βιβλιοπωλείο του ο Σπύρος, στις 8 Λέξεις.

Ο Νίκος Ροδάς όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια επιδιώκει να «πετάξει» έξω από το μαγαζί του το Σπύρο ο οποίος βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο

αδιέξοδο καθώς πρέπει πολύ γρήγορα να βρει άλλο χώρο για να στεγάσει το βιβλιοπωλείο του.

Ποιος είναι ο Γιάννης Κόκκινος

Ο Γιάννης Κόκκινος έχει σπουδάσει «The Lee Strasberg Theater and Film Institute» και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις όπως «Η μικρή μας πόλη» στο ρόλο του Τζ. Γκιμπς και «Καταραμένοι Ποιητές» στο ρόλο του Κώστα Καρυωτάκη στον ΘΟΚ και άλλους πολλούς. Τώρα, θα εμφανιστεί ως Νίκος Ροδάς στις 8 Λέξεις.

Έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση σε διάφορους ρόλους («Σκιές στην αυγή», «Ρόδα της Οργής», «Επιστροφή», «Επικίνδυνη Ζώνη», «Βήματα στην άμμο») ενώ στη σειρά «Λίμνη» του ΡΙΚ έγραψε και το σενάριο. Στον κινηματογράφο έχει συμπρωταγωνιστήσει στους «Μέντορες» του Κώστα Ανδριώτη, «Πέντε σελίνια Νάιλον» του Χρίστου Σιοπαχά, «Η Ιστορία της Πράσινης Γραμμής» του Π. Χρυσάνθου, «Ρόζμαρι» του Άδωνι Φλορίδη. Πρωταγωνίστησε επίσης σε ταινίες μικρού μήκους όπως το «Μπούμερανγκ», «Down Payment» καθώς και στη βραβευμένη μικρού μήκους ταινία του Μάριου Πιπερίδη «The Immortalizer» για την οποία έλαβε ειδική μνεία ως καλύτερος ηθοποιός στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου (ISFFC).

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις: Η Ελισάβετ πολιορκεί ξανά τον Αιμίλιο – Νέο ειδύλλιο8 Λέξεις: Η Μάγδα σε απόγνωση – Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post 8 Λέξεις: Νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά και φέρνει ανατροπές appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα