8 Λέξεις – Μάγδα: «Τολμάς και πουλάς τσαμπουκά ρε;»

15:44 18/5/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Αιμίλιος και η Μάγδα θα έχουν έναν έντονο καυγά, στις 8 Λέξεις, ο οποίος θα οδηγήσει σε ένα φρικτό ατύχημα. Ο Αιμίλιος, έχοντας χάσει τα πάντα στη ζωή του, βρίσκεται σε απόγνωση. Ο Αρώνης τον έδιωξε από την εταιρεία και η καριέρα του έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Το όνομά του έχει σπιλωθεί, με αποτέλεσμα ο ίδιος να είναι σε έναν μόνιμο πανικό.

Στο μεταξύ, η Έρση εξομολογείται στη Ναυσικά πως αυτή κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό της Σύνθιας και η Ναυσικά την προειδοποιεί πως αν το μάθει ο Οδυσσέας, θα χωρίσουν.

Ο Άκης δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία του Δημήτρη και βασανίζεται προκειμένου να αποφασίσει ποια θα είναι η τιμωρία του. Η Ηλιάνα δείχνει να του συμπαραστέκεται αλλά η ικανοποίησή της δεν περιγράφεται.

Οι εντάσεις ανάμεσα στον Μιλτιάδη και την Κατερίνα συνεχίζονται, καθώς η Κατερίνα είναι εντελώς αρνητική στην απόφασή του να δώσει το επίθετό του στον Άλκη. Ο Άκης ανακοινώνει στον Δημήτρη την σκληρή απόφασή του και δεν αλλάζει γνώμη σε όσα του είπε, πράγμα που σημαίνει ότι η Ηλιάνα πέτυχε τον σκοπό της και έβγαλε τον αδερφό της από τη μέση. Τί θα δούμε απόψε;

Φωνές και απειλές ανάμεσα σε Μάγδα και Αιμίλιο

Η Μάγδα και ο Αιμίλιος θα βρεθούν ξανά στο επίκεντρο, με το φρικτό ατύχημα να πλησιάζει στις 8 Λέξεις. Πάνω σε έναν έντονο καυγά, η πρωταγωνίστρια θα ξεκαθαρίσει στον σύζυγό της πως ποτέ δε θα καταφέρει να τον συγχωρέσει. Εκείνος, εξοργίζεται με τη στάση της και ξεσπάει.

Της φωνάζει πως η ζωή του έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά. Εξαιτίας αυτού, δε μπορεί να ασχολείται με τις υστερίες της. Της τονίζει πως είτε θα το προσπεράσει και θα πάνε παρακάτω, είτε θα χωρίσουν οριστικά. Η Μάγδα, νιώθει την ψυχή της να θρυμματίζεται. Νιώθει αδικημένη και φεύγει από το σπίτι σε άσχημη κατάσταση.

Όλα θα αλλάξουν, στις 8 Λέξεις, όταν ο Αιμίλιος και η Μάγδα θα βρεθούν στο νοσοκομείο, μετά το ατύχημα. Θα παραμείνει μαζί το ζευγάρι μετά από αυτή την μεγάλη απώλεια στη ζωή τους;

Δείτε επίσης:

8 λέξεις: Η Έλλη έρχεται αντιμέτωπη με τον εκδότη του Σπύρου8 Λέξεις – Αρώνης: «Βάλθηκες να μου φυτιλιάσεις το εργοστάσιο ρε»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post 8 Λέξεις – Μάγδα: «Τολμάς και πουλάς τσαμπουκά ρε;» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα