10 ρομαντικές σειρές στο Netflix για να “λιώσεις”

18:01 31/12/2020 - Πηγή: Youfly

Οι ρομαντικές σειρές είναι ίσως από τα καλύτερα είδη, γι’ αυτό το Netflix διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από απολαυστικές κωμωδίες μέχρι αισθηματικές δραματικές σειρές που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε.

Οι ρομαντικές σειρές ξυπνούν αισθήματα ρομαντισμού και αγάπης, ενώ μας ταξιδεύουν – συνήθως – σε έναν κόσμο ουτοπικό. Οι ρομαντικές σειρές δεν στοχεύουν τόσο στην λογική, αλλά στο συναίσθημα. Μας χαλαρώνουν και αποφορτίζουν την ατμόσφαιρα. Συνήθως οι ρομαντικές σειρές είναι ανάλαφρες και τις βλέπουμε για να ξεφύγουμε

από την πραγματικότητα και να ζήσουμε μέσα από τους χαρακτήρες μοναδικές ιστορίες αγάπης που χαράζονται στην καρδιά μας.

Έτσι, εμείς επιλέξαμε για εσάς τις καλύτερες ρομαντικές σειρές στο Netflix που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε και να “λιώσετε”. Μέσα από αυτές θα ζήσετε μοναδικές ρομαντικές εμπειρίες, τις οποίες θα ελπίζατε κρυφά να ζήσετε στην πραγματικότητα.

1. Εγώ ποτέ

Το Εγώ ποτέ είναι μία από τις πιο απολαυστικές ρομαντικές σειρές που είδαμε στο Netflix το 2020. Η σειρά είναι αμερικάνικης παραγωγής με δημιουργούς τις Mindy Kaling και Lang Fisher. Πρωταγωνιστούν οι  Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Darren Barnet και Richa Moorjani.

Η ιστορία επικεντρώνεται στη ζωή της Devi, μίας 15χρονης που προσπαθεί να ζήσει μία “φυσιολογική” εφηβική ηλικία ενώ αντιμετωπίσει το γεγονός ότι ο μπαμπάς της πέθανε. Ένα μέρος της σειράς βασίζεται στην παιδική ηλικία μίας εκ των δημιουργών, της Mindy Kaling στη Βοστόνη. Απολαυστική σειρά, με καλογραμμένο σενάριο, εκπληκτικές ερμηνείες και όμορφα μηνύματα. Πολύ πιθανόν να την ξεκίνησε κάποιος σκεπτόμενος “ας δω κάτι να περάσει η ώρα”, αλλά γρήγορα ανακάλυψε ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο. Η σειρά αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, ενώ απέσπασε άριστες κριτικές κυρίως γιατί έσπασε τα στερεότυπα σχετικά με την αναπαράσταση των Ασιατών στις τηλεοπτικές σειρές.

2. Outlander

To Outlander είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές εποχής του Netflix με δημιουργό τον Ronald D. Moore και βασίζεται στην ομώνυμη σειρά ρομαντικών μυθιστορημάτων από την Diana Gabaldon. Πρωταγωνιστούν οι Caitriona Bialfe, Sam Heughan, Tobias Menzies και Graham MacTavish.

Η βραβευμένη σειρά επικεντρώνεται στη νοσοκόμα πολέμου Claire, η οποία επιστρέφει στη γενέτειρά της και ξανασυναντά τον άντρα της, όπου προσπαθούν να απαλύνουν τις πληγές που τους δημιούργησε ο πόλεμος. Ένα γεγονός, όμως, αλλάζει ολοκληρωτικά τη ζωή της Claire. Όταν η ηρωίδα τηλεμεταφέρεται στο 1740, προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα. Πώς θα γυρίσει, όμως, στο μέλλον, όταν όλα την κρατούν στο παρελθόν; Μία πρωτότυπη σειρά γεμάτη ρομαντισμό, αισθησιασμό και μυστήριο. Μοναδικά πλάνα με όμορφα παστέλ χρώματα που μας μεταφέρουν σε έναν άλλο αιώνα. Από τις πιο καλογραμμένες ρομαντικές σειρές στο Netflix που κρατάει τον θεατή από την αρχή μέχρι και το τέλος.

3. Mr. Sunshine

Το Mr. Sunshine είναι μία ρομαντική, δραματική σειρά κορεάτικης παραγωγής του 2018 σε σκηνοθεσία Lee Eung-bok και σενάριο Kim Eun-sook. Πρωταγωνιστούν οι Lee Byung-hun, Kim Tae-ri και Yoo Yeon-seok.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Hanseong (το προηγούμενο όνομα του Seoul) της Κορέας στις αρχές του 20ου αιώνα και επικεντρώνεται στους αγώνες που έκαναν οι ακτιβιστές για την ανεξαρτησία της Κορέας. Πιο συγκεκριμένα, ένας νεαρός Κορεάτης που πάει στις ΗΠΑ το 1871 – έτος εξόρμησης των ΗΠΑ στην Κορέα – επιστρέφει μετέπειτα στην πατρίδα του, όπου και ερωτεύεται μία αριστοκράτισσα. Μία από τις καλύτερες ρομαντικές σειρές του Netflix που από την πρώτη στιγμή τραβάει τα βλέμματα. Τα όμορφα παστέλ χρώματα σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά κοστούμια μας ταξιδεύουν σε μία διαφορετική κουλτούρα με την οποία δεν είμαστε πολύ εξοικειωμένοι. Όσοι είδαν τη σειρά, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έμειναν απογοητευμένοι.

4. Μπρίτζερτον

Το Μπρίτζερτον είναι μία νέα δραματική ρομαντική σειρά που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netdlix, αλλά αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού. Δημιουργήθηκε από τον Chris Van Dusen με παραγωγό την Shonda Rhimes. Είναι βασισμένη στην ομώνυμη best seller σειρά βιβλίω της Julia Quinn. Πρωταγωνιστούν οι Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Jonathan Bailey, Ruby Barker, Sabrina Bartlett και πολλοί ακόμη.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Λονδίνο του 1815 και επικεντρώνεται στην οικογένεια Μπρίτζερτον που αποτελείται από 8 αδέρφια, τα οποία αναζητούν την αγάπη και την ευτυχία σε μία κλασικά στερεοτυπική υψηλή κοινωνία. Η μητέρα της οικογένειας προσπαθεί, λοιπόν, με κάθε τρόπο να αποκαταστήσει την μεγαλύτερη κόρη, με σκοπό να πάρουν σειρά και οι υπόλοιπες. Το Μπρίτζερτον είναι μία απολαυστική σειρά με εντυπωσιακά κοστούμια, ωραίες ερμηνείες και εξαιρετική σκηνοθεσία που ντύνει τα πλάνα με μία παστέλ χρωματική παλέτα. Πολλοί το παρομοιάζουν ως ένα Gossip Girl σε μία άλλη εποχή. Από τις καλύτερες ρομαντικές σειρές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο Netflix.

Δείτε επίσης: Μπρίτζερτον: Στην κορυφή της Ελλάδας η σειρά του Netflix

5. Προσγείωση στον Έρωτα

Η σειρά Προσγείωση στον Έρωτα είναι μία ακόμη ρομαντική σειρά στο Netflix κορεάτικης παραγωγής του 2019. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Lee Jeong-hyo, ενώ πρωταγωνιστούν οι Hyun Bin, Son Ye-jin, Kim Jung-hyun και Seo Ji-hye.

Η σειρά επικεντρώνεται σε μία κληρονόμο της Νότιας Κορέας, η οποία μετά από ένα ατύχημα με το αλεξίπτωτο πλαγιάς προσγειώνεται στη Βόρεια Κορέα και στη ζωή ενός στρατιώτη που τη βοηθά να κρυφτεί. Η σειρά Προσγείωση στον Έρωτα είναι μία από τις πιο κερδοφόρες σειρές στην Νότια Κορέα, ενώ κέρδισε τις εντυπώσεις και σε όλη την υπόλοιπη υφήλιο χάρη στο Netflix. Οι κορεάτικες ρομαντικές σειρές αρχίζουν να δημιουργούν το δικό τους είδος, αφού όλες είναι μία και μία. Εξαιρετική σκηνοθεσία που ντύνεται με όμορφα παστέλ πλάνα κι ένα καλογραμμένο σενάριο που μας παρουσιάζει έναν κόσμο πολύ διαφορετικό από τον δικό μας.

6. Όταν ανθίζει η καμέλια

Ακόμα μία κορεάτικη ρομαντική σειρά στο Netflix που έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις κι έχει αποσπάσει άριστες κριτικές. Το Όταν ανθίζει η καμέλια είναι μία μίνι δραματική σειρά θρίλερ παραγωγής του 2019 σε σκηνοθεσία Cha Yeong-hoon και σενάριο Lim Sang-choon. Πρωταγωνιστούν οι Gong Hyo-jin, Kang Ha-neul και Kim Ji-seok.

Η πλοκή της σειράς επικεντρώνεται στην Dong-baek, μία μόνη μητέρα, η οποία γνωρίζει έναν νέο έρωτα και βρίσκει τρόπο να αψηφήσει τα κοινωνικά ταμπού και να ζήσει μία νέα ρομαντική εμπειρία. Η βραβευμένη σειρά επαινέθηκε για τη σκηνοθεσία και τις εκπληκτικές ερμηνείες, ενώ το καλογραμμένο της σενάριο την εντάσσει στις καλύτερες ρομαντικές σειρές που είδαμε στο Netflix.

7. Η Έμιλι στο Παρίσι

Βεβαίως η Έμιλι στο Παρίσι δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα με τις καλύτερες ρομαντικές σειρές του Netflix. Η αγαπημένη σειρά κέρδισε από την πρώτη στιγμή την αγάπη του κοινού με αποτέλεσμα να βρίσκεται συστηματικά υψηλά στο ελληνικό top 10. Δημιουργοί της σειράς είναι ο Darren Star και πρωταγωνιστούν οι Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo και πολλοί ακόμη.

Η σειρά μας ταξιδεύει στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι όταν η Έμιλι, μία Αμερικανίδα από το Σικάγο, πηγαίνει στην πόλη της αγάπης, για να ανανεώσει το παριζιάνικο γραφείο με το οποίο συνεργάζεται η εταιρεία στην οποία δουλεύει. Εκεί η Έμιλι έρχεται αντιμέτωπη με καταστάσεις και πρόσωπα που δεν ήταν προετοιμασμένη. Απολαυστική, ανάλαφρη σειρά που τη βλέπεις για να χαλαρώσεις κι όταν δε θέλεις να σκέφτεσαι. Άλλωστε, και μόνο η γκαρνταρόμπα της Έμιλι και των υπόλοιπων πρωταγωνιστών είναι αρκετή για να κερδίσουν την προσοχή του κοινού.

Δείτε επίσης: Η Έμιλι στο Παρίσι επιστρέφει με δεύτερη σεζόν στο Netflix

8. How I met your mother

To How I met your mother ήταν για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από τις πιο δημοφιλείς σειρές. Η επιτυχία της σειράς είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία 9 απολαυστικών σεζόν. Πρωταγωνιστούν οι Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris και Alyson Hannigan.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στον Ted ο οποίος αφηγείται στα δυο του παιδιά πώς γνώρισε τη μητέρα τους. Μία από τις καλύτερες ρομαντικές – κωμικές σειρές του Netflix που ταξιδεύει το κοινό με τις μοναδικές περιπέτειες του Ted και της παρέας του. Η σειρά αποτελείται από 208 συνολικά επεισόδια με διάρκεια 20 λεπτών. Μοναδικό χιούμορ, ξεκαρδιστικές μεμονωμένες ιστορίες, απολαυστικές ερμηνείες κι ένα ρομάντζο δίχως προηγούμενο. Το How I met your mother είναι από τις σειρές που διαθέτει μία διαχρονικότητα και δε βαριέσαι ποτέ να δεις. Θα λέγαμε ότι έχει την ίδια δυναμική με τα Φιλαράκια, όντας βέβαια ένα πολύ διαφορετικό τηλεοπτικό σόου.

9. Soundtrack

To Soundtrack τα έχει όλα: ρομαντισμό, χορό, τραγούδια, μουσική. Είναι μία δραματική μιούζικαλ σειρά αμερικάνικης παραγωγής του 2019 με παραγωγό τον Joshua Safran. Πρωταγωνιστούν οι οι Paul James, Callie Hernandez, Marianne Jean-Baptiste, Jenna Dewan και Jahmil French.

Η ιστορία επικεντρώνεται σε δύο επίδοξους καλλιτέχνες στο Λος Άτζελες. Μουσική, έρωτες, τραγούδια και πολύ χορός έρχονται να κάνουν άνω κάτω τη ζωή τους. Η σειρά αγαπήθηκε ιδιαιτέρως από το κοινό, ενώ διακρίνεται από ωραίες ερμηνείες, εκπληκτικά τραγούδια και χορογραφίες που σε ξεσηκώνουν. Όταν η μουσική συναντά τον ρομαντισμό, ο ρομαντισμός απογειώνεται και vice versa. Από τις πιο ξεσηκωτικές και ανάλαφρες ρομαντικές σειρές που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος για να αποφορτιστεί από τη ρουτίνα.

10. Grand Hotel

Ολοκληρώνουμε τη λίστα μας με μία από τις καλύτερες ρομαντικές σειρές και ίσως πιο διαχρονικές που διαθέτει το Netflix. Το Grand Hotel είναι ιστορική δραματική σειρά ισπανικής παραγωγής του 2011 με δημιουργούς τους Ramón Campos και Gema R. Neira. Πρωταγωνιστούν οι Yon González, Amaia Salamanca, Adriana Ozores και Pedro Alonso.

Η σειρά διαδραματίζεται στις αρχές του 20ου αιώνα κατά τη διάρκεια της βασιλεία του Βασιλιά Αλφόνσο ΙΓ’της Ισπανίας, σε ένα αριστοκρατικό ξενοδοχείο. Η ιστορία επικεντρώνεται σε έναν νεαρό άνδρα ο οποίος προσποιείται τον υπηρέτη στο ξενοδοχείο και ξεκινά μία έρευνα για να μάθει την αλήθεια γύρω από την μυστηριώδη εξαφάνιση της αδερφής του. Μία σειρά με έντονο ρομαντισμό, μυστήριο, αγωνία, δολοπλοκία και σασπένς. Το Grand Hotel φημίζεται για την εξαιρετική σκηνοθεσία και τα υπέροχα σκηνικά και κοστούμια που μας μεταφέρουν έναν αριστοκρατικό αέρα. Από τις καλύτερες ρομαντικές σειρές εποχής στο Netflix!

Καλή διασκέδαση!

Δείτε επίσης: 

Netflix: Ρομαντικές ταινίες που θα ερωτευτείςΟι 10 πιο αναμενόμενες σειρές στο Netflix για το 2021Netflix Ιανουάριος 2021: Νέες κυκλοφορίες σε ταινίες & σειρές

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post 10 ρομαντικές σειρές στο Netflix για να “λιώσεις” appeared first on Youfly.

Keywords
netflix, σειρες, netflix, gossip girl, top 10, fisher, diana, νέα, μυστήριο, kim, ηπα, κορεα, julia, quinn, gossip, girl, ελλαδα, lee, top, star, γαλλια, εταιρεία, mother, josh, ted, hotel, σασπένς, ιανουάριος, Καλή Χρονιά, εκλογες ηπα, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2016, εσπα 2021, κοινωνια, ρομαντικες ταινιες, ηπα, θριλερ, κωμωδιες, λονδινο, μητερα, μουσικη, ταινιες, τραγουδια, χορος, χρωματα, gossip, james, julia, star, αγαπη, αγωνες, αγωνια, ατμοσφαιρα, ατυχημα, βορεια, βορεια κορεα, βρισκεται, γεγονος, διαστημα, ευτυχια, εμειναν, εποχη, επιτυχια, ερευνα, ερχεται, ερχονται, εταιρεία, ετος, ζωη, ζησετε, ιδια, ειδος, ηλικια, ιανουάριος, ιστοριες αγαπης, κοστουμια, λειπει, μηνυματα, μυστήριο, μινι, μιουζικαλ, νεες κυκλοφοριες, ξενοδοχειο, οικογενεια, ονομα, οντας, παιδια, παρισι, πεθανε, ρομαντισμος, σεζον, σεναριο, σιγουρο, συγκεκριμενα, σειρα, σικαγο, σκεφτεσαι, σκηνοθεσια, σοου, υψηλη, χιουμορ, ομορφα, ανω κατω, diana, ειδη, επεισοδια, ερωτες, fisher, girl, gossip girl, how i met your mother, hotel, josh, kim, καρδια, κρυφα, lee, leroy, mother, πληγες, quinn, σασπένς, σκηνικα, tae, ted, της παρεας, top 10, top, ξεκινησε, χορογραφιες
Αναζητήσεις
οι πιο ρομαντικές κορεατική, κορεατικες σειρες ρομαντικες
Τυχαία Θέματα