Πικραμμένος… προς την έξοδο!

Ο κύριος Παναγιώτης Πικραμμένος έκανε μία εισήγηση – βόμβα για την αναμόρφωση της δικαιοσύνης. Μία εισήγηση που κορυφαίοι νομικοί θεωρούν αντισυνταγματική. Κάποιοι άλλοι, στα όρια της συνταγματικότητας.

Όπως και να έχει, ο κορυφαίος υπουργός – άνευ χαρτοφυλακίου όμως – είναι εξαιρετικά έμπειρος και γνώστης, ώστε να γνωρίζει τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε αυτή η πρόταση του. Όσο και αν επικαλέστηκε «προσωπικές απόψεις», Ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι ένας υπουργός, διορισμένος μάλιστα από

τον πρωθυπουργό, δεν δικαιούται να έχει προσωπικές απόψεις, ειδικά σε θέματα των οποιών το αντικείμενο γνωρίζει καλά. Και το γνωρίζουν και οι υπόλοιποι ότι το γνωρίζει.

Η πικρή έξοδος του Παναγιώτη Πικραμμένου

Γνωρίζοντας λοιπόν την ευρυγνωσία του κυρίου Πικραμμένου, θεωρούμε αδύνατον να έκανε ένα τέτοιο λάθος ακούσια. Αντίθετα, είναι γνωστή η πικρία του διότι στην κυριολεξία αποτελεί έναν υπουργό χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο. Και αυτό φυσικά δεν του ταιριάζει. Για την ακρίβεια, τον θλίβει προσωπικά. Υπάρχει λοιπόν σοβαρή πιθανότητα, ο κύριος Παναγιώτης Πικραμμένος να προέβη σε αυτή την ενέργεια, γνωρίζοντας πολύ καλά τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε, ώστε να βρει ευκαιρία να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση, σε λίγες μέρες θα ξέρουμε.

Πικραμμένος… προς την έξοδο! - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα