Ο πριγκιπικός γάμος της Νταϊάνα την οδήγησε σε τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας!

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τέσσερις φορές προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της η πριγκίπισσα Νταϊάνα κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Κάρολο, σύμφωνα με νέο ντοκιμαντέρ το οποίο βρίσκεται στα σκαριά.

Το τεσσάρων επεισοδίων ντοκιμαντέρ με προσωρινό τίτλο «Being Me: Diana» (Το να είμαι εγώ: Νταϊάνα), που εκτιμάται ότι θα προβληθεί στο Netflix, σύμφωνα με τη «Sun» θα επικεντρωθεί στη μάχη της «θλιμμένης πριγκίπισσας» με τα ψυχολογικά προβλήματά της και τις διατροφικές διαταραχές

από τις οποίες έπασχε. Τα σοβαρά ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα της Νταϊάνα φέρεται ότι ήταν αποτέλεσμα των προβληματικών παιδικών χρόνων της και του γάμου της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Όταν η σχέση της με τον διάδοχο έπιασε «πάτο», η Νταϊάνα είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο απόγνωσης, όπως υποστηρίζουν στο ντοκιμαντέρ άνθρωποι που τη γνώρισαν από κοντά, που έκανε τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας. Στα επεισόδια θα προβληθούν για πρώτη φορά δημοσίως υλικό από ομιλίες της Νταϊάνα την περίοδο 1990-1992 και συνεντεύξεις ατόμων του κύκλου της που θα αποκαλύπτουν λεπτομερώς όλα όσα συνέβησαν τις ημέρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της Νταϊάνα και του Καρόλου.

Την ίδια ώρα η Μαρία Φάρμερ, που έχει καταγγείλει ότι έπεσε θύμα του δισεκατομμυριούχου παιδεραστή Τζέφρι Επστάιν, αποκαλύπτει ότι τη ζωή της Νταϊάνα έκανε «κόλαση» και η φίλη του πρίγκιπα Άντριου, Γκισλέιν Μάξγουελ, η οποία κατηγορείται ότι «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια για τον Επστάιν. Κάθε φορά που συναντούσε την Νταϊάνα τής έκανε φριχτό bullying. Της φερόταν τόσο άσχημα που, όπως καυχήθηκε η ίδια σε θύμα του Επστάιν, την έκανε να βάζει τα κλάματα.

Ο πριγκιπικός γάμος της Νταϊάνα την οδήγησε σε τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίας! via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα