Κατακραυγή για τον Θεοχάρη στην Κρήτη!

Εξοργισμένοι και αηδιασμένοι αποχώρησαν οι τοπικοί φορείς!

Πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο αυτά που συνέβησαν στο ξενοδοχείο Ατλαντίς, όπου είχε οργανωθεί σύσκεψη μεταξύ των τοπικών φορέων και του υπουργού τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το newsbreak.gr είχε αποκαλύψει εδώ και ημέρες πως το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο λόγω της άθλιας κατάστασης που βρίσκεται η οικονομία του νησιού, τουριστικές και εμπορικές

επιχειρήσεις, για τις οποίες δεν έχει ληφθεί καμία μέριμνα!

Ο κύριος Θεοχάρης όμως κατάφερε να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα λόγω της ανεκδιήγητη συμπεριφορά του κατά την διάρκεια της σύσκεψης. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς, σύμφωνα με το cretalive.gr, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το μικρόφωνο λέγοντας ότι “ο κ. Θεοχάρης δεν σεβάστηκε τους εργαζόμενους στον τουρισμό και τους αγνόησε” προσθέτοντας ότι “τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει στον επικεφαλής ενός τόσο σοβαρού υπουργείου”.

Από την συνάντηση αποχώρησαν και οι υπόλοιποι φορείς. Αιτία της έκρηξης ήταν η απαράδεκτη συμπεριφορά του κυρίου Θεοχάρη, ο οποίος κατά τις την διάρκεια της σύσκεψης μιλούσε στο τηλέφωνο, ενώ κάποια στιγμή αποχώρησε από την αίθουσα για να δώσει συνέντευξη στο mega!

Κατακραυγή για τον Θεοχάρη στην Κρήτη! - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα