Η Τζίτζι Χαντίντ φέρεται ότι είναι έγκυος στον 5ο μήνα στο παιδί του Ζέιν Μαλίκ!

Το 25χρονο top model, το οποίο έχει απομονωθεί μαζί με τη μητέρα του, την αδερφή του και τον σταρ των One Direction στο κτήμα του στην Πενσιλβανία λόγω πανδημίας, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης του, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ.

Η είδηση που έσκασε σαν βόμβα στον χώρο της showbiz δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως από

το ζευγάρι, παρά μόνο… εμμέσως, μέσα από τη φωτογραφία που ανάρτησε προ ολίγων ημερών η Τζίτζι, αγκαλιά με τον Μαλίκ και την αδερφή της Μπέλα, με αφορμή τα 25α γενέθλιά της. Με μια πιο προσεκτική ματιά διακρίνεται μια υποψία φουσκωμένης κοιλιάς μέσα από το τζιν παντελόνι τού κατά τα άλλα καλλίγραμμου κορμιού της.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Apr 25, 2020 at 5:49pm PDT

Η γνωριμία τους

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 στα γυρίσματα του video clip «Pillow Talk» και έκτοτε η σχέση του πέρασε πολλές διακυμάνσεις. Το 2018 χώρισαν ξαφνικά για σχεδόν έναν χρόνο, διάστημα κατά το οποίο εκείνη έβγαινε με τον Τάιλερ Κάμερον, και επανασυνδέθηκαν μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο. Τον Φεβρουάριο σε συνέντευξή της στο «i-D Magazine» είχε αποκαλύψει ότι σκεφτόταν το ενδεχόμενο οικογένειας, όμως τίποτα δεν πρόδιδε τότε ότι ήταν ήδη έγκυος.

Δείτε επίσης: «Just the 2 of Us»: Η Χριστίνα Παππά με τον Κωνσταντίνο Φραντζή είναι το πρώτο ζευγάρι που θα αποχωρήσει (video)

Η Τζίτζι Χαντίντ φέρεται ότι είναι έγκυος στον 5ο μήνα στο παιδί του Ζέιν Μαλίκ! via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα