Απίστευτα ψέματα Τασούλα για να υπερασπιστεί τον Καιρίδη!

Σε ένα μέγα θεσμικό ατόπημα προέβη ο προεδρος της βουλής κ. Τασούλας πριν από λίγο από το βήμα του προεδρείου μάλιστα της βουλής. Έπειτα από το θερμό επεισόδιο Βελόπουλου – Καιρίδη όπου ο προεδρος της Βουλής έδωσε σκανδαλωδώς δευτερολογία στον κυβερνητικό βουλευτή ο οποίος εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης για το …επάγγελμα του, ο κ. Τασούλας προφανώς

για να υπερασπιστεί τον κ. Καιρίδη, αλλοίωσε τα λεγόμενα Βελόπουλου. 

Συγκεκριμένα ενώ ο Κ. Βελόπουλος κατά την ομιλία του αναφερόμενος στον Κίμωνα που το 450 πΧ έσπευσε με τριήρεις να ελευθερώσει την Κύπρο, ο κ. Τασούλας κάνοντας χιούμορ υποστήριξε πως ο Βελόπουλος έπεσε κατά έναν αιώνα έξω! Δηλαδή υποστήριξε ψευδώς ότι ο Βελόπουλος ισχυρίστηκε πως η εκστρατεία έγινε το… 350 πΧ! Μάλιστα την παρέμβαση αυτή την έκανε εν απουσία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, γεγονός απαράδεκτο.

Ακολούθησαν αψιμαχίες, όπου παρενέβη ακόμα και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο Βελόπουλος είπε όντως 450 προ Χριστού και όχι 350 όπως υποστήριξε ο κύριος Τασούλας. Χτύπημα κάτω από την μέση για τα μάτια του… Καιρίδη!

Απίστευτα ψέματα Τασούλα για να υπερασπιστεί τον Καιρίδη! - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα