Φρικτα βασανιστηρια σε κουρδους απο τους μογγολους – με αυτη την τουρκια θα καθισει στο ιδιο τραπεζι ο κουλης – στην εε ακομα σκεφτονται αν θα επιβαλλουν κυρωσεις στον σουλτανο (σκληρες εικονεσ)

Ένας νέος γύρος βασανιστηρίων βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τουρκία. Πρόκειται για μεθόδους που δεν εγκατέλειψαν ποτέ οι Μογγόλοι και που εφαρμόζουν απέναντι σε οποιοδήποτε θεωρούν εχθρό τους. Για όσους θεωρούν ότι υπάρχει ευρωπαϊκός προσανατολισμός της Τουρκίας καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν, καθώς πρόκειται για μια χώρα όπου δεν υπάρχουν ατομικές ελευθερίες, καταπατώνται τα ανθρώπινα δικαιώματα και εξοντώνονται όσοι θέλουν να έχουν διαφορετική άποψη από το καθεστώς. Ο 50χρονος Κούρδος Οσμάν Σιμπάν, πατέρας οκτώ παιδιών, είναι ένας από τους δύο ανθρώπους που φέρεται να «ρίχτηκαν από ελικόπτερο»

μετά τη σύλληψή τους από στρατιώτες. Νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και πάσχει από απώλεια μνήμης λόγω βασανιστηρίων. Ο άλλος συλληφθείς είναι ο 55χρονος Σερβέτ Τουργκούτ, πατέρας επτά παιδιών, ο οποίος μετά τα βασανιστήρια εισήχθη κι αυτός σε...

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Φρικτα βασανιστηρια σε κουρδους απο τους μογγολους – με αυτη την τουρκια θα καθισει στο ιδιο τραπεζι ο κουλης – στην εε ακομα σκεφτονται αν θα επιβαλλουν κυρωσεις στον σουλτανο (σκληρες εικονεσ)

Keywords
Τυχαία Θέματα