Ζευγάρι η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Γιάννη Στάνκογλου; Οι φήμες και η απάντηση

Η διπλή απάντηση του Γιάννη Στάνκογλου για τη φημολογούμενη σχέση του με Ελληνίδα παρουσιάστρια.«Φωτιά» έχει βάλει στη showbiz η φημολογούμενη σχέση του ηθοποιού, Γιάννη Στάνκογλου με... παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης. Εδώ και αρκετά 24ωρα η προσωπική ζωή του Έλληνα ηθοποιού βρίσκεται στο προσκήνιο,…

Συγκεκριμένα στην εφημερίδα τόνισε πως «είμαι μόνος μου, καραμόνος μου», όπως μετέφερε η εκπομπή «MEGA Καλημέρα, ενώ χθες στο Instagram

ανέβασε μία φωτογραφία με τα παιδιά του γράφοντας: «Οι Έρωτες μου….αυτοί είναι ….στολίσαμε και εμείς…».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Stankoglou (@yiannisstankoglou)

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες

Χθες στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε για τη σχέση του ηθοποιού, «για να προλάβω τα τηλεφωνήματα, δεν είναι το πρόσωπο το οποίο φημολογείται. Φημολογείται ότι είναι ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Δεν είναι το πρόσωπο το συγκεκριμένο. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της showbiz. Εχει έκθεση». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, είναι δύο πολύ ωραίοι άνθρωποι, νέοι, τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα, ταιριάζουν, είναι ένα πολύ “φωτογραφίσιμο” ζευγάρι».

Τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», σχολιάζοντας: «Το είπαν όλο! Είπαν ότι είναι συνάδελφος, επομένως είναι παρουσιάστρια στον χώρο της showbiz. Αρα, τι το κράτησαν κρυφό; Όλο αυτό, που το ξέρουμε όλοι, αλλά δεν θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λέμε και στο χωριό μου “θέλει… να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει».

Μάλιστα, καθώς τα σενάρια φούντωναν η Φαίη Σκορδά έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν είναι η ίδια.

Σήμερα, το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στην εκπομπή της ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον ηθοποιό.

«Θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω πως παρά τις φήμες πως χώρισε νωρίτερα από ότι το δημοσιοποίησε, υπάρχει σεβασμός ότι έχει παιδιά. Όταν πια παραδέχτηκε ότι χώρισε, θεωρήσαμε ότι ένας νέος όμορφος άντρας που μίλησε και για το χωρισμό του είναι ανοιχτός για ένα νέο κεφάλαιο. Ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνήματα που δέχτηκα ήταν και του ίδιου», ανέφερε αρχικά, προσθέτοντας, «ήταν ευγενής και γλυκομίλητος και μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα του είναι τα παιδιά του. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο. Μου είπε "εμένα η απόλυτη προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά μου. Η κόρη μου είναι 14 ετών μπαίνει στα sites και αν έχω κάτι σίγουρο θέλω πρώτα εγώ να το συζητήσω με τα παιδιά μου και μετά να βγω να το πω". Μου είπε "και να έχω βγει με κάποια γυναίκα δεν σημαίνει πως είμαι έτοιμος να βγω και να πω είναι ο έρωτας στη ζωή μου. Άλλωστε με παρουσιάστρια έχω να βγω καιρό". Να του ζητήσω συγγνώμη που τον αναστατώσαμε», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζευγάρι, Σίσσυ Χρηστίδου, Γιάννη Στάνκογλου,zevgari, sissy christidou, gianni stankoglou