«Ζαμέ Κορωπί» και δεν συμμαζεύεται: Τα τηλεοπτικά «σκηνικά» που τα είδαμε όλα το 2023 (βίντεο)

Το 2023 «έκλεισε» τηλεοπτικά με το περίφημο «Ζαμέ Κορωπί» και όλοι νομίσαμε ότι επιτέλους… πιάσαμε πάτο.«Κόντρες και έριδες» είναι οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Λιάγκας για τη συμπεριφορά συναδέλφων του παρουσιαστών στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του. Όμως, ένας απολογισμός του 2023 από την…

Η ομελέτα του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ μετά το γυμναστήριο:

Η αποκάλυψη για τις βέρες:

Άρης Πορτοκάλτε: Η «θυσία» των Τεμπών που εξόργισε τους πάντες

Οι Έλληνες

δεν θα ξεχάσουν γρήγορα -ελπίζουμε- την φρίκη του πρωινού της 29ης Φεβρουαρίου. Οι εικόνες από τον τόπο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη με 57 ανθρώπους προκάλεσαν σοκ και αποτροπιασμό στους περισσότερους. Όχι όμως και στον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος, όπως επέλεξε να ερμηνεύσει το δυστύχημα ως μια ευκαιρία για να βελτιωθεί η κατάσταση των ελληνικών σιδηροδρόμων.

«Τα δυστυχήματα είναι θυσίες για να βελτιωθούμε - Θα προχωρήσουμε» είπε ο δημοσιογράφος, ο οποίος υποστήριξε ότι, όπως το ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα έφερε την εκσυγχρονισμό της ακτοπλοΐας, έτσι τα Τέμπη θα φέρουν την εξυγίανση στο σιδηροδρομικό δίκτυο και τις υπηρεσίες.

Ο Άρης Πορτοσάλτε για την τραγωδία στα Τέμπη:

Αχιλλέας Μπέος: Στον Βόλο, όταν δεν πνίγονται, καίγονται

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στις κάμερες και οι διαπληκτισμοί του με δημοσιογράφους και παρουσιαστές το 2023 θα μπορούσαν να είναι αντικείμενο διατριβής ή κωμωδίας -όπως το δει κανείς. Όμως, για να μείνουμε στο πνεύμα των γιορτών που επιβάλει κάποια αλεγρία, ας περιοριστούμε στο τελευταίο κατόρθωμά του που κατέγραψαν οι κάμερες.

Ο δήμαρχος Βόλου το βράδυ της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου παρουσίασε την γιορτή των φαναριών και των ευχών για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών σωματείων της πόλης.

Όμως, τα μέτρα προστασίας του δήμου ήταν μάλλον πλημμελή με αποτέλεσμα η γιορτή να καταλήξει σε παραλίγο τραγωδία. Ένα από τα αναμμένα φανάρια προσγειώθηκε σε σκάφος που ήταν αραγμένο στη μαρίνα, το οποίο άρπαξε και άρχισε μα καίγεται. Και ενώ ο κόσμος καλούσε σε βοήθεια και άλλοι αναζητούσαν πυροσβεστήρες, ο δήμαρχος τα έβαλε με τους ιδιοκτήτες του φλεγόμενου σκάφους.

«Ρε, μην χαλάτε τη γιορτή! Καλά είμαστε. Ας το έπαιρνε… Του είπε κανείς να το αφήσει εκεί; Γιορτάζουμε σήμερα. Γιορτάζει όλος ο Βόλος. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο! Υγεία!».

Η αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου στην πυρκαγιά που προκλήθηκε στο σκάφος:

@antonisskiathitis ?#volos #fyp #foryoupage #fire ♬ πρωτότυπος ήχος - _.skiathitis._ Κατερίνα Καινούργιου: Το beef με τη Φαίη Σκορδά που δίχασε τις εκπομπές

Από τα highlights της τηλεοπτικής χρονιάς δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει το beef ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά, στο οποίο πήρε θέση ολόκληρη η τηλεοπτική πιάτσα. Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Light για τον Ανδρέα Μικρούτσικο αναφορικά με το «Fame Story» που σχολίασαν η Φαίη Σκορδά, η Ελεονώρα Μελέτη και η συνεργάτες τους, η KatKen εξαπέλυσε πυραύλους εναντίον της παρουσιάστριας του «Fay’s Time».

Παρά το γεγονός ότι την αυστηρότερη κριτική, χωρίς δικαιολογητικά, την άσκησε η Νανά Παλαιτσάκη στο «Mega καλημέρα», η «Super Κατερίνα» επικέντρωσε στην Φαίη με πρωτοφανή υπονοούμενα για περίεργους γάμους και σχέσεις που κατέληξε στο αμίμητο «Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνει, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα».

Η επίθεση της Κατερίνας Καινούργιου στη Φαίη Σκορδά:

¨ Light Vs Ανδρέας Μικρούτσικος: Η μητέρα όλων των τηλεοπτικών μαχών

Κι εκεί που κοιμόμασταν ήσυχοι και το «Fame Story» πήγαινε άπατο, βγήκε ο Light κι άρχισε να πυροβολεί τον Μικρούτσικο. Ο τράπερ περιέγραψε την «Ντερμπεντέρισσα» του Βασίλη Τσιτσάνη ως παλιατζούρα ανάξια για ένα show του επιπέδου της εκπομπής του star, ο βετεράνος των reality του απάντησε κατηγορώντας τον για αμορφωσιά και ασχετοσύνη και στο τέλος η νικήτρια της «βραδιάς» δεν ήταν άλλη από την Κατερίνα Καινούργιου που πέτυχε να εκμεταλλευτεί την υποτιθέμενη κόντρα για να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω της.

Η κόντρα Light – Μικρούτσικου με το βλέμμα των συντελεστών του «Mega Καλημέρα»:

Ακούστε πως σχολίασαν την κόντρα Light – Μικρούτσικου στο «Fay’s Time»:

Γιώργος Λιάγκας: Κόντρες, έριδες και κατιναριό

Η έκφραση «ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας» πρέπει να είναι η πιο «πολυφορεμένη» έκφραση στα ελληνικά μίντια το 2023. Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 ξεσπάει τα τελευταία χρόνια για τους πάντες και τα πάντα. Όμως το αποκορύφωμα ήρθε στις 10 Νοεμβρίου στην διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με το Πέτρο Κουσουλό από την Ευελπίδων για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Πέτρος Κουσουλός δέχτηκε λεκτική επίθεση από τους συγγενείς της κατηγορουμένης την ώρα που έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού. Τότε εμφανίστηκε μια δημοσιογράφος από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και προσπάθησε να υποκλέψει κομμάτι των δηλώσεων με κινητό τηλέφωνο.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά της παρουσιάστριας του Alpha: «Μην το κάνετε αυτό είναι ντροπή, είναι ντροπή. Είναι ντροπή όλο αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή. Δεν θέλω αυτή τη δημοσιογραφία. Πάρτε τον δικό σας! Όλο το ξεφτιλίκι αυτό! Να πάνε να του χώνουνε μικρόφωνα, τηλέφωνα δεν το δέχομαι εγώ. Πάρτε το, δικό σας. Δεν θέλω αυτή την τηλεόραση. Κόντρες, έριδες και κατιναριό. Να το κάνουν άλλοι, όχι εγώ!».

Ο Γιώργος Λιάγκας δίνει το τίτλο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν:

Γιώργος Λιάγκας: Encore

Ο δημοσιογράφος δεν φημίζεται για τις... ευγενικές του ερωτήσεις στον ελληνικό τηλεοπτικό «αέρα». Το καλύτερο συνέβη πρόσφατα με θύμα την συμπαθή Μαρκέλλα Γιαννάτου, την Γερακίνα γερακάρη στην «Μάγισσα». Η ηθοποιός επισκέφθηκε το πλατό του «Πρωινού» για την απαραίτητη συνέντευξη – δοκιμασία στην οποία υποβάλλονται όλοι οι συντελεστές των σειρών του ΑΝΤ1. «Έχετε έναν υπερσεξουαλισμό οι Κερκυραίοι;» ξεκίνησε τις ερωτήσεις ο Γιώργος Λιάγκας, για τις ερωτικές σκηνές στη σειρά.

«Δεν το γνωρίζω αυτό, δεν έχω διαβάσει κάτι. Δεν νομίζω ότι είναι γεωγραφικό αυτό» απάντησε η ηθοποιός, η οποία προσπάθησε να εξηγήσει στον δημοσιογράφο ότι οι συγκεκριμένες σειρές είναι μέρος της δουλειάς της. Για να δεχτεί στη συνέχεια την εξής απίθανη ερώτηση: «Αν σου πω εγώ ότι θέλω να κάνω έναν guest ρόλο και θέλω να το κάνουμε;».

Ο Γιώργος Λιάγκας «ανακρίνει» τη Μαρκέλλα Γιαννάτου:

Πάνος Μουζουράκης: Γαμπρός με το ζόρι

Το 2023 ήταν η χρονιά που πολλοί που διάλεξαν για να παντρευτούν πολλοί επώνυμοι. Όμως, το βραβείο πρωτοτυπίας ανήκει εύκολα στον Πάνο Μουζουράκη και την Μαριλού Κόζαρη. Ο τραγουδοποιός που διατηρεί στενούς δεσμούς με πολλά γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα απέστειλε μήνυμα υπό μορφή ποιήματος το οποίο απήγγειλε ο ίδιος σε βίντεο στις εκπομπές κάνοντας έκκληση να σεβαστούν την ιερότητα της στιγμής και να μην στείλουν κάμερες στον γάμο του.

Εννοείται ότι έγινε ο κακός χαμός, εννοείται πως οι εκπομπές και οι παρουσιαστές χωρίστηκαν σε εκείνους που έστειλαν συνεργείο και σε εκείνους που απείχαν και φυσικά όλοι μάθαμε τα πάντα για τον γάμο του καλλιτέχνη με την φαρμακοποιό κολλητή της Κατερίνας Καινούργιου θέλοντας και μη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν η πρώτη που έλαβε στο inbox της το μήνυμα του Πάνου Μουζουράκη:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζαμέ Κορωπί, 2023,zame koropi, 2023