Βουλιαγμένη: Η στιγμή της σύλληψης του 48χρονου γόνου εφοπλιστικής οικογένειας για ξυλοδαρμό εγκύου (Εικόνες)

Η επεισοδιακή σύλληψη στη Βουλιαγμένη του 48χρονου έπειτα από καταγγελία 27χρονης εγκύου για ξυλοδαρμό. Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη στη Βουλιαγμένη του 48χρου, γόνου εφοπλιστικής οικογένειας. Η σύλληψη από αστυνομικούς έγινε έπειτα από καταγγελία 27χρονης εγκύου για ξυλοδαρμό. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε,
ο 48χρονος επιτέθηκε…

«Κάποια στιγμή ήρθε δίπλα μου με το αυτοκίνητό του και μου ζήτησε να μπω στο δικό του. Ήταν έξαλλος, δεν ξέρω για ποιον λόγο. Του ζήτησα εξηγήσεις για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Μπήκα στο κάθισμα του συνοδηγού και τότε με γράπωσε από τα μαλλιά και με ακινητοποίησε. Με χτυπούσε στα πλευρά και στην κοιλιά, μου έδινε κλωτσιές, αλλά εγώ είχα βάλει τα χέρια και προστάτευα την κοιλιά μου», ανέφερε η 27χρονη στο Tlive.

«Μόλις πήγα στο μαιευτήριο, το μόνο που με ένοιαζε ήταν να σιγουρευτώ ότι το μωρό μου ήταν καλά, ότι δεν έπαθε κάτι. Ευτυχώς, είναι καλά. Τώρα παίρνω κορτιζόνη και, απ' ό,τι μου είπαν οι γιατροί, θα μου πάρουν το μωρό λίγο πιο νωρίς εξαιτίας της στρεσογόνου κατάστασης στην οποία είμαι καθημερινά μετά τον ξυλοδαρμό μου», ανέφερε στην εκπομπή η 27χρονη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βουλιαγμένη, 48χρονου, Εικόνες,vouliagmeni, 48chronou, eikones