Βγήκε από το νοσοκομείο ο Γιάννης Ξανθόπουλος: «Δεν φταίει το παιδί μου για το τροχαίο», λέει ο πατέρας του

Συγκλονισμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου έπειτα από το θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη ο γιος του.Ο πατέρας του τραγουδιστή μιλώντας στην εκπομπή «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1 ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε για το τροχαίο που ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως…

Τι λέει ο αδελφός του τραγουδιστή

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο αδελφός του Γιάννη Ξανθόπουλου περιέγραψε την κατάσταση του αδελφού του μετά το τροχαίο.

Συγκεκριμένα

μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε «Νοσηλεύεται είναι μέσα, αναμένουμε. Περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί τι γίνεται. Έχει ακόμη τις ζαλάδες, πονάνε και τα πόδια του. Περνάει πολύ δύσκολα τώρα, είμαι και εμείς χάλια. Εμένα με πήρε κάποιος άλλος τηλέφωνο, όχι ο αδελφός μου και πήγα από εκεί. Ο αδελφός μου ήταν ξαπλωμένος κάτω πόναγαν τα πόδια του. Είχε αργήσει το ασθενοφόρο… Συλλυπητήρια τώρα για την οικογένεια δεν έφταιγε και ο Γιάννης, του κόψανε τον δρόμο»

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Τρίτης ο τραγουδιστής ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στις Αχαρνές και συγκεκριμένα στην οδό Δεκελείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τζιπ που οδηγούσε ο Γιάννης Ξανθόπουλος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 ετών, όταν ο τραγουδιστής οδηγώντας με αυξημένη ταχύτητα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και την ίδια ώρα ένα άλλο αυτοκίνητο παραβίασε το STOP και πετάχτηκε μπροστά του.

Ως συνέπεια ο Γιάννης Ξανθόπουλος δεν μπόρεσε να επανέλθει στο δικό του ρεύμα και συγκρούστηκε με το όχημα των δύο νεαρών.

Οι δύο 19χρονοι πήγαιναν στην δουλεία τους, καθώς δούλευαν σε μια κάβα.

Ο 19χρονος συνοδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο οδηγός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα