Βασιλική Τρουφάκου: Το Famagusta ήταν μια σειρά που έπρεπε να γίνει, είναι συνταρακτικό

Η Βασιλική Τρουφάκου μίλησε για τη ζωή της και τον ρόλο της στη σειρά Famagusta του Αντρέα Γεωργίου.Η Βασιλική Τρουφάκου ήταν καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out το βράδυ της Δευτέρας 18/12 στο Mega. Η γνωστή ηθοποιός μόλις ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στον πρώτο κύκλο της…

Επιπλέον, εξήγησε τι κάνει για να χαλαρώσει μετά από μια πολύ κουραστική ημέρα, απαντώντας στις ερωτήσεις της εκπομπής: «Όταν είμαι καμένη από

τη δουλειά μπορεί να μην κάνω τίποτα, μπορεί να κλείσω το παντζούρι και να κοιμάμαι και όταν πέσουν τα φώτα σαν τον βρικόλακα να βγω για ένα ποτό. Με φλερτάρουν όταν βγαίνω. Βλάκες υπάρχουν αλλά μπορώ να πω ότι οι άνθρωποι που με προσεγγίζουν είναι συνήθως ωραίοι τύποι.

Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά, οικογένεια αμέ! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Συνδυάζονται με τη δουλειά αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι», συμπλήρωσε για τις σκέψεις που κάνει για την απόκτηση οικογένειας.

Η Βασιλική Τρουφάκου δεν είναι πολύ ενεργή στα social media, αν και παραδέχεται πως μπορούν να φέρουν δουλειές: «Δεν μου προκύπτει πηγαία να βγάλω τη ζωή μου στα social media. Οι followers μπορούν να φέρουν μια δουλειά. Δεν τη φέρνουν όμως μόνο αυτοί, φέρνει ο κατάλληλος χαρακτήρας, να είσαι κουφός να μην ακούς την απόρριψη, η επιμονή, το ταλέντο κάπως μετά έρχεται και αυτό», είπε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα