Βαγγέλης Γερμανός: Η σχέση με την κατά 25 χρόνια νεότερη σύζυγό του και το πραγματικό του όνομα

Ο Βαγγέλης Γερμανός μίλησε για τα χρόνια που πέρασε γράφοντας τραγούδια και την μεγάλη αγάπη που τρέφει για την σύντροφο της ζωής του.Ο τραγουδοποιός Βαγγέλης Γερμανός βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 στην ΕΡΤ1 και στην κουβέντα που είχε με τους παρουσιαστές μίλησε για την καριέρα του στη μουσική και τη ζωή του…

Κι ο ίδιος πέρασε κάποτε από αυτό το στάδιο: «Έχω περάσει πολλές ώρες γράφοντας μουσική στο διάλειμμα της δουλειάς μου». Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο πραγματικό του επίθετο και

τον λόγο που χρησιμοποίησε τελικά το παρατσούκλι του στην καριέρα του: «Από πιτσιρικά με φωνάζανε Γερμανό γιατί όλα τα παιδάκια ήταν σκούρα κι εγώ ξανθός. Το παρατσούκλι δεν το αλλάζεις ή στο αλλάζουν.Θα μπορούσα να βγάλω το μι και να μείνει Γερανός που είναι ένα ωραίο πουλί. Το πραγματικό μου όνομα είναι τεράστιο, σιδηρόδρομος. Γεωργουλόπουλος» ανέφερε.

Το παρατσούκλι και το πραγματικό του όνομα:

Μιλώντας για την σύντροφό του, ο Βαγγέλης Γερμανός σχολίασε την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν και τη σχέση τους: «Η αληθινή αγάπη είναι η τελευταία. Ο ανταγωνισμός σκοτώνει τον έρωτα. Μετά τα 50 αντιλαμβάνεσαι ότι αρχίζει το…ηλιοβασίλεμα και καλύτερα να το απολαύσεις. Βγάζοντας τον ανταγωνισμό από τη σχέση και μαθαίνοντας τον άλλον αποφάσισα ότι η Χρυσούλα είναι η τελευταία μου και πολύ μεγάλη αγάπη. Είμαστε μαζί 23 χρόνια. Έκλεισα τα 73 τον Νοέμβρη. Ήταν η συγκυρία και από μέσα μου και απ’ έξω μου. Την περνάω καμιά 25άρια χρόνια και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι αυτή η νέα και γλυκιά ύπαρξη θα μπορούσε να αγαπήσει ένα γεροπουρό όπως εμένα; Το λέμε αστεία καμιά φορά και μου απαντάει ναι. Για μένα ο 50άρης είναι πιτσιρίκος. Ο 2οάρης είναι εγγονός μου. Αισθάνομαι μικρός αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είμαι μεγάλος». Ενώ στη συνέχεια σχολίασε τη σχέση με την κόρη του: «Η κόρη μου είναι το ωραιότερο τραγούδι μου», τόνισε με αγάπη.

Η αγάπη που έχει για την κόρη του:

Επίσης μετά από μια εγχείρηση κοίλης που έκανε, πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια, όταν παρουσίασε σηψαιμία. Ακολούθησε διασωλήνωση κι ένα ακόμη χειρουργείο και ταλαιπωρήθηκε για πολλές ημέρες.

Όσα είπε για την υγεία του ο Βαγγέλης Γερμανός:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βαγγέλης Γερμανός,vangelis germanos