Ειδικευόμενη γιατρός η 28χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού

Τραγωδία στην Περιφερειακή Υμηττού με την 28χρονη να χάνει τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα.Σε κατάσταση σοκ είναι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Γεννηματάς» μετά το θάνατο νεαρής γιατρού σε τροχαίο στην περιφερειακή λεωφόρο του Υμηττού. Ειδικότερα, το τροχαίο που στέρησε τη ζωή της 28χρονης…

Συγκλονισμένοι γιατροί και
νοσηλευτές

Συγκλονισμένοι είναι γιατροί και νοσηλευτές στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου η άτυχη γυναίκα εργαζόταν ως ειδικευόμενη γιατρός στην Α' Παθολογική Κλινική.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, αναφορικά με τον χαμό την γυναίκας σε τροχαίο δυστύχημα στον Περιφερειακό Υμηττού.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Περιφερειακό Υμηττού στο ρεύμα προς Αθήνα, με τις πληροφορίες της ΕΡΤ να αναφέρουν ότι το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα φαίνεται να κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για περίπου ένα χλμ. με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα ταξί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«H E.Γ. της ΟΕΝΓΕ εκφράζει τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους κοντινούς ανθρώπους και τους συναδέλφους, για τον απροσδόκητο χαμό σε τροχαίο δυστύχημα της συναδέλφισσάς μας ειδικευόμενης γιατρού Α. Τζ. 28 ετών.
Καλό ταξίδι Άννα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Υμηττού, 28χρονη,tragodia, ymittou, 28chroni