Τουρκία: «Μου είπε ότι θα με σκοτώσει» - Τα πρώτα λόγια του διαιτητή που γρονθοκοπήθηκε

Το βίντεο με τον τούρκο διαιτητή στο κρεβάτι του νοσοκομείου.Τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο για την επίθεση που δέχθηκε από τον πρόεδρο της Ανκαραγκουτσού Φαρούκ Κοτσά έκανε ο τούρκος διαιτητής Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ. Υπενθυμίζεται ότι ο…

Δεν φαίνεται, όμως, να έχει ζητήσει συγγνώμη για τη βίαιη πράξη του.

«Το περιστατικό αυτό προκλήθηκε από τις λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή. Στόχος μου ήταν να αντιδράσω λεκτικά. Όταν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, τον χαστούκισα».

Εκτός από τον Κοτζά συνελήφθησαν και άλλοι τρεις, οι οποίοι τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο πρόεδρος της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τρίτης, ότι οι αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα αναβάλλονται επ' αόριστον.

Ο Ερντογάν, ο οποίος καταδίκασε το περιστατικό, συνομίλησε σήμερα με τον διαιτητή, τονίζοντας πως θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητο.

«Παλιόφιλοι» ο Ερντογάν με τον πρόεδρο που γρονθοκόπησε διαιτητή

Μπορεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Φαρούκ Κοτσά να διατηρούν φιλία με βαθιές ρίζες στο παρελθόν, ωστόσο, ο τούρκος πρόεδρος φαίνεται να είναι διατεθειμένος να τον διώξει από το κόμμα του, το AKP, μετά την επίθεση του δεύτερου του στον διαιτητή Χαλίλ Ομούτ Μελέρ που επέφερε «λουκέτο» στο τουρκικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ο τούρκος πρόεδρος διατηρεί καλές σχέσεις με την πλειοψηφία των προέδρων των ποδοσφαιρικών ομάδων, ωστόσο, με τον Φαρούκ Κοτσά υπάρχει παρελθόν.

Ο Κοτσά είναι μέλος του κόμματος AKP και στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής του.

Και εκτός αυτού, ο Ερντογάν φέρεται να κατοικούσε σε σπίτι ιδιοκτησίας του Κοτσά, πριν τελικά εγκατασταθεί στο προεδρικό «παλάτι» στην Άγκυρα.

Ωστόσο, πλέον, το κόμμα του Ερντογάν έχει βάλει μπροστά τις διαδικασίες, προκειμένου ο θερμοκέφαλος πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού να περάσει από πειθαρχικό έλεγχο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ερντογάν φέρεται να θέλει εκτός κόμματος τον Κοτσά, παρά τους δεσμούς φιλίας που τους ενώνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα