Το φιλί και η αγκαλιά του Πορτοσάλτε στην Αναστασοπούλου – Τελευταία της εκπομπή στον ΣΚΑΪ

«Κάθε καλό Μαρία και οτιδήποτε μπροστά ο δρόμος ανοιχτός», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στη Μαρία Αναστασοπούλου, αποχαιρετώντας τη μετά από 15 χρόνια κοινής τους παρουσίας στον ΣΚΑΪ.Η τελευταία της εκπομπή είναι η σημερινή στον ΣΚΑΪ για τη Μαρία Αναστασοπούλου (μετά από 15 χρόνια παρουσίας της εκεί) και ο Άρης Πορτοσάλτε την αποχαιρέτησε με ένα φιλί και…

Ο Άρης

Πορτοσάλτε είχε απευθυνθεί στη Μαρία Αναστασοπούλου και στο ξεκίνημα της εμφάνισής του στη σημερινή εκπομπή, την ώρα που μιλούσαν για την αναχώρηση των πολιτών από τα λιμάνια της χώρας για τις διακοπές τους.

Ο Πορτοσάλτε σε εκείνο ακριβώς το σημείο είπε στη Μαρία Αναστασοπούλου:

«Εσύ προετοιμάζεις τον εαυτό σου; Ο κόσμος φεύγει. Κάθε καλό εύχομαι, και για τις διακοπές σου και μετά τις διακοπές σου. Ο δρόμος ανοιχτός για όλα»

Μεταγραφή για τον ΑΝΤ1

Η Μαρία Αναστασοπούλου φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, διάρκειας 2 ετών. Οι πληροφορίες αναφέρουν αυτή θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά και από την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη από την κεντρική παρουσίαση της εκπομπής, κρατώντας ρόλο σχολιαστή και επικεφαλής πίσω από τις κάμερες.

Keywords
Τυχαία Θέματα