Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Δεύτερο στίγμα τηλεφώνου κοντά στο σημείο της εξαφάνισης του Μπάμπη

Μήνυση για ψευδή κατάθεση στον κρεοπώλη κατέθεσε η οικογένεια του Μπάμπη που εξαφανίστηκε από το Μεσολόγγι.Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι έρχονται στο φως και σχετίζονται με το δεύτερο πρόσωπο που έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών. Πρόκειται για ένα…

«Το παιδί είναι νεκρό, δεν θα το βρούνε» είπε ο κρεοπώλης σε συγκρατούμενό του

Την ίδια ώρα

για τα όσα έγιναν μέσα στα κρατητήρια του Τμήματος Ασφαλείας στο Μεσολόγγι και όσα του είπε ο κρεοπώλης, μίλησε ο Ρομά συγκρατούμενός του ο οποίος κατέθεσε οικειοθελώς στις Αρχές.

Μιλώντας στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κρεοπώλης παραμιλούσε στον ύπνο του κι έλεγε «τι έκανες ρε μ**».

Εξήγησε πως αυτό του φάνηκε πολύ περίεργο και γι’ αυτό αποφάσισε να τον ρωτήσει γιατί τον έχουν στα κρατητήρια.
Τότε, ο κρεοπώλης του απάντησε πως τον έχουν μέσα για το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του, ενώ ισχυρίστηκε ότι πάνε να τον μπλέξουν και με την εξαφάνιση του 31χρονου.

«Του είπα ψέματα ότι έχω σκοτώσει άνθρωπο και ότι έχω κάνει φυλακή και άρχισε να μου κάνει διάφορες ερωτήσεις. Με ρωτούσε αν με είχε δει κανένας, αν το είπα εγώ στην Αστυνομία, γιατί το είπα και πώς είναι μέσα στον Κορυδαλλό», είπε ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη.

Έπειτα, είπε πως θέλησε να τον «ψαρέψει» για την υπόθεση του Μπάμπη και ο κρεοπώλης του είπε: «Το παιδί είναι νεκρό, δε θα το βρούνε».

«Μου έλεγε συνεχώς ''έμπλεξα'', ήταν ανήσυχος και αναστατωμένος. Τον ρωτούσα για το βράδυ που άφησε το παιδί και έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Μου είχε πει τρία διαφορετικά πράγματα για το πού τον άφησε», πρόσθεσε ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη.
Αξίζει να σημειωθεί πως η κατάθεσή του αξιολογείται από την Αστυνομία.

«Πάνε να με μπλέξουν»

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν τις κλήσεις του κρεοπώλη στον 36χρονο φίλο του το βράδυ της εξαφάνισης όσο και τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει τη μοιραία νύχτα.

Το γεγονός ότι ο 36χρονος έσβησε τις εν λόγω κλήσεις και τα μηνύματα προβλημάτισαν τους Αστυνομικούς, οι οποίοι τον ρώτησαν τι συζήτησε με τον 50χρονο κρεοπώλη.

Ο 36χρονος ισχυρίστηκε λοιπό ότι ο κρεοπώλης του είπε: «Έχει εξαφανιστεί ο Μπάμπης και πάνε να με μπλέξουν. Θέλω να με βοηθήσεις να βρούμε που είναι».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρίλερ, Μεσολόγγι, Δεύτερο, Μπάμπη,thriler, mesolongi, deftero, babi