Θανάσης Τσαλταμπάσης: Έκανα κοπάνα από το σχολείο στην οντισιόν για τη «Μελωδία της ευτυχίας»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε στο Στούντιο 4 για το ξεκίνημά του στο θέατρο και την γλυκιά αναμονή για τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν ο ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά της ΕΡΤ1, «Στα Σύρματα» που προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:45. Πριν από τρεις…

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια

στη Θεσσαλονίκη και πως έγινε η επιλογή του από την Αλίκη Βουγιουκλάκη για τη «Μελωδία της ευτυχίας» στο θέατρο:
«Νιώθω ότι είχα τα καλύτερα παιδικά χρόνια που θα μπορούσα να έχω», παραδέχεται για όσα του έχει προσφέρει η οικογένειά του.

Επιπλέον η αρχή της καριέρας του και ο δρόμος για την δραματική σχολή, άνοιξε με την παράσταση «Μελωδία της ευτυχίας», στην οποία έπαιξε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όταν ήταν 14 ετών: «9 χρονών έπαιξα σε μία παράσταση στη γειτονιά που μετά πήγε σε ένα μεγάλο θέατρο και αφού ενηλικιώθηκα έμαθα ότι ζήτησαν από τους γονείς μου να με πάρουν από το Κρατικό Θέατρο και να παίζω σαν παιδί σε παραστάσεις.

Είχαν έναν όρο «τα εξαιρετικά ταλέντα». Οι γονείς μου το είπαν στα 18 μου. Μπήκε το μικρόβιο και μετά ήρθε στα 14 μου η «Μελωδία της Ευτυχίας». Πάντα σκεφτόμουν ότι θα γίνω ηθοποιός και μετά πήγα να σπουδάσω στην Κοζάνη Μηχανολόγος Μηχανικός, τη δουλειά του πατέρα μου. Στη «Μελωδία της Ευτυχίας» θυμάμαι ότι μου είχε πει η μαμά μου ότι έμαθε ότι στο Αθήναιον θα γίνει οντισιόν για να πάρει η Βουγιουκλάκη παιδιά για την παράσταση αλλά μου είπε να μην πάω. Εγώ έκανα κοπάνα και πήγα», αποκάλυψε για την πρώτη οντισιόν που έκανε για το γνωστό μιούζικαλ.

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θανάσης Τσαλταμπάσης, Έκανα, Μελωδία,thanasis tsaltabasis, ekana, melodia