Θανάσης Κατερινόπουλος για Πάτρα: «Εύχομαι να μην είναι εγκληματική ενέργεια, αλλά δεν το πιστεύω»

«Λύγισε» ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας για την απώλεια του γιου του - Τι είπε για την υπόθεση με τα τρία κοριτσάκια στην ΠάτραΘανάσης Κατερινόπουλος, καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε σχετικά με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στη Πάτρα, την υπόθεση που έχει σοκάρει και προβληματίσει το πανελλήνιο από…

Ο κ. Κατερινόπουλος προκάλεσε όμως και ρίγη συγκίνησης μιλώντας στη συνέχεια για την απώλεια του γιου του.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα μηνών από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ο ρωτήθηκε για το θάνατο του παιδιού του και εμφανώς συγκινημένος ανέφερε το εξής:

«Αποφράδα μέρα, 1η Μάρτη του 2017. Γνωρίζονταν με τον Γιώργο πολύ καλά, τελοσπάντων. Άλλες οι βουλές των ανθρώπων και άλλες των Θεών... Ζήνα, γεννήθηκα σε χωριό, μεγάλωσα σε καλύβα και μετά έζησα σε σπίτι. Για μένα στο κέντρο ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο άνθρωπος και όχι το χρήμα. Χρήμα δεν απέκτησα ποτέ, φίλους χιλιάδες. Φανατικούς. Και κάποιους φανατικούς εχθρούς. Όλα είναι στο παιχνίδι. Για εμένα μετρούν οι σωστές ανθρώπινες σχέσεις, η μπέσα που πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας και ο καλός ο λόγος. Όλα τα άλλα είναι εφήμερα».

Όταν η Ζήνα Κουτσελίνη τον ρώτησε αν θα έλεγε δημόσια σήμερα όσα δεν είπε ποτέ στον γιο του, εκείνος απάντησε: «Τα λέγαμε όλα! Ειλικρινά τα λέγαμε όλα. Ήταν ένα παιδί πολύ καλύτερο από εμένα. Θα πει κανείς ότι είναι γιος μου. Και ο άλλος μου γιος είναι αστέρι. Αλλά ο μεγάλος ήταν το κάτι άλλο! Τι να πω; Η αγάπη του... Στον αδελφό του, στη μάνα του, σε μένα, στον παππού του ειδικά... Τρελή αδυναμία!».

«Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου να είναι ο γιος μου καλά. Και όλα τα παιδιά του κόσμου. Και εγώ βέβαια, η σύντροφός μου... Τι να πω... Να μη ζήσει κανένας μα κανένας πατέρας και μάνα απώλειες παιδιών τους και προσφιλών τους προσώπων», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα