Τελευταία ημέρα αργίας και ξεκινά η μεγάλη επιστροφή του Πάσχα: Δεύτερο «κύμα» σε λιμάνια, ΚΤΕΛ και Εθνικές

Το δεύτερο μεγάλο «κύμα» των εκδρομέων του Πάσχα κορυφώνεται σε λίγες ώρες. Θα αυξηθεί η κίνηση σε Εθνικές Οδούς, λιμάνια και ΚΤΕΛ το απόγευμα της Τρίτης.Μπορεί σήμερα, Τρίτη, να γιορτάζεται η Πρωτομαγιά και για τους περισσότερους να είναι αργία, ωστόσο, οι υποχρεώσεις πίσω στα αστικά κέντρα έχουν αναγκάσει πολλούς
ταξιδιώτες να επιστρέψουν από το πρωί…

Η σταδιακή επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα ξεκίνησε από αργά το μεσημέρι της Δευτέρας με το πρώτο «κύμα» να γεμίζει πλοία και Εθνικές Οδούς, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται καθυστερήσεις σε σταθμούς διοδίων και στα λιμάνια.

Χθες, τα πρώτα προβλήματα και οι καθυστερήσεις ξεκίνησαν από το πρωί. Καθυστερήσεις σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ και στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας λίγο πριν τη Μαλακάσα και από το Καπανδρίτι έως τα διόδια Αφιδνών, ωστόσο η κίνηση των οχημάτων ομαλοποιήθηκε μετά τις 11.00 το βράδυ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, από την Αττική αναχώρησαν περί τα 700.000 ΙΧ, με τις Αρχές να κάνουν λόγο για τη μεγαλύτερη έξοδο από την εποχή της πανδημίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τελευταία, Πάσχα, Δεύτερο, ΚΤΕΛ, Εθνικές,teleftaia, pascha, deftero, ktel, ethnikes