Συνεχείς αλλαγές του καιρού τη Μ. Εβδομάδα: «Κακά» νέα για την ημέρα του Πάσχα

Ο καιρός όλη τη Μ. Εβδομάδα και ανήμερα του Πάσχα 2024.Προς μια αστάθεια τις ημέρες του Πάσχα 2024 αλλά όχι κάτι το αξιόλογο φαίνεται πως καταλήγουν οι μετεωρολόγοι. Ένας άκρως ανοιξιάτικος καιρός ιδανικός για το ψήσιμο του οβελία. Δεν θα…

Παναγιώτης Γιαννόπουλος: Κύριο χαρακτηριστικό οι βοριάδες στο Αιγαίο

Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού των επόμενων ημερών, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο, θα είναι οι πολύ ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο..

Ξεκινούν από το Σάββατο, και από το απόγευμα έως και την Μ. Τετάρτη θα είναι πολύ ισχυροί, πρόσκαιρα Μ. Δευτέρα και Μ,. Τρίτη τοπικά ακόμα και 8 μποφόρ. Δεν προβλέπεται όμως να δημιουργήσουν προβλήματα στις θαλάσσιες μετακινήσεις.

Προς το τέλος της Μ. Εβδομάδας, δηλαδή Μ. Πέμπτη, Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο θα υπαρξουν κάποια φαινόμενα στη Βόρεια Ελλάδα, κάποιες βροχές και μπόρες.

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως δεν θα είναι κάτι ανησυχητικό, ενώ δεν προβλέπεται να βρέξει - προς το παρόν τουλάχιστον - από τη Θεσσαλία και κάτω.

Οι βοριάδες θα εξασθενήσουν από τη Μ. Πέμπτη, με τον κ. Γιαννόπουλο να καταλήγει λέγοντας «πως το φετινό Πάσχα θα είναι όμορφο, χωρίς προβλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα