Στην καρδιολογική κλινική του Θριάσιου νοσοκομείου ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο πατέρας του 29χρονου που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.Με έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε στο Θριάσιο ο πατέρας του αδικοχαμένου Μιχάλη, που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική μετά από έντονη αδιαθεσία και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για…

Η ιατροδικαστή έκθεση για τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή - Η μοιραία μαχαιριά στο μπράτσο

Μόνο ένα τραύμα βρέθηκε στο σώμα του Μιχάλη Κατσουρή,

του φιλάθλου της ΑΕΚ που μαχαιρώθηκε έξω από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας. Οι Κροάτες χούλιγκανς διέσχισαν όλη τη χώρα και υλοποίησαν το καταδρομικό τους σχέδιο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, μια ημέρα πριν τον αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 29χρονου έδειξε ένα και μοναδικό τραύμα που δέχτηκε στο μπράτσο, με μαχαίρι τύπου καραμπίτ. Η μαχαιριά ήταν μοιραία, αφού φέρεται να έχασε όλο του το αίμα. Ο Μιχάλης προσπάθησε να αμυνθεί και δέχτηκε τη μαχαιριά στο μπράτσο.

Όπως αποκάλυψε ο φίλος του Μιχάλη μιλώντας στον ΑΝΤ1, «υπήρχε τρελή αιμορραγία ασταμάτητη και σε όλη τη διαδρομή πηγαίναμε εκεί παρεούλα μέχρι και την καρέκλα που κάθισέ στο περίπτερο, το μόνο που μας έκανε ένα τίναγμα ήθελε να φύγει από την καρέκλα και να κάτσει κάτω να ξαπλώσει κάτω, δεν τον αφήσαμε και υπήρχε μία κοπέλα εκεί νοσηλεύτρια προσπαθούσε η κοπελίτσα να κάνει ό,τι μπορεί».

Και πρόσθεσε:

«Δεν υπήρχαν ασθενοφόρα πουθενά καλούσαμε από ότι μάθαμε η αστυνομία είχε εγκλωβίσει τα ασθενοφόρα και την Πυροσβεστική 20 λεπτά και δεν τους άφηνε να περάσουν επίτηδες μέχρι να σταματήσουν οι φασαρίες, μάθαμε τέτοια πράγματα, εγώ έφυγα μόνος μου να πάω να φέρω το ιδιωτικό ασθενοφόρο από τη διασταύρωση της Δεκέλειας το οποίο το βρήκα κατά λάθος, ο άνθρωπος είχε σχολάσει τον παρακάλεσα ότι πεθαίνει κόσμος και χάνουμε τον άνθρωπό μας και έτσι ήρθε το ιδιωτικό ασθενοφόρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θριάσιου, 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη,thriasiou, 29chronou michali katsouri