«Σε κοιτάω και κομπλάρω» - Η ατάκα που άκουσε η Ευγενία Σαμαρά και η απάντηση που έδωσε

Η Ευγενία Σαμαρά έμεινε κόκκαλο με την ατάκα που της είπε παίκτης κατά τη διάρκεια του Switch.Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ1, Switch, Ευγενία Σαμαρά, είναι πάντα ετοιμόλογη κι έχει μια απάντηση για όσα ακούει από τους παίκτες που συμμετέχουν. Άλλωστε η αμεσότητά…

Τι θα δείτε στο Switch
της Παρασκευής 6/10

Το Switch, με παρουσιάστρια την ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά είναι το πιο φιλικό και ταυτόχρονα το πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση. Προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:15, από την ΕΡΤ1.

Την Παρασκευή 6/10, το τηλεπαιχνίδι αγκαλιάζει μία φιλανθρωπική δράση. Η Ευγενία Σαμαρά υποδέχεται πέντε αγαπημένα πρόσωπα, που προσπαθούν να διεκδικήσουν 1.000 ευρώ, με σκοπό το χρηματικό έπαθλο να δωρίζεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Έτσι το Switch της Παρασκευής υποδέχεται τον Μέμο Μπεγνή, τον Χάρη Χιώτη, τον Μιχάλη Μιχαλακίδη, την Εριέττα Μανούρη και την ερμηνεύτρια Νίνα Μαζάνη, προκειμένου να παίξουν για τον φιλανθρωπικό οργανισμό «ΣΥΖΩΗ» και να προσθέσουν άλλα 1.000 στο ποσό που ήδη συγκέντρωσε την περασμένη Παρασκευή η προηγούμενη παρέα των συναδέλφων τους, φτάνοντας μέχρι στιγμής στις 3.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευγενία Σαμαρά,evgenia samara