Σάκης Αρναούτογλου: Ψυχρή εισβολή έως τις 13/1 - Οι περιοχές με χιόνια τα Θεοφάνεια

Αλλάζει ο καιρός από τα Θεοφάνεια. Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου.Με μεγάλα ανοίγματα ηλιοφάνειας, αλλά και συννεφιές από τα δυτικά προς τα ανατολικά το σκηνικό του καιρού της Παρασκευής. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί της Παρασκευής θα…

Στη Θεσσαλονίκη,

θα έχουμε ομίχλες το πρωί και μετά το μεσημέρι συννεφιές. Η θερμοκρασία από 8 έως 15 βαθμούς.

Το Σάββατο, ανήμερα των Θεοφανείων θα έχουμε συννεφιές σχεδόν παντού και από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα ανοίξει. Αλλά στα βόρεια και ΒΑ της χώρας θα έχουμε πυκνές ομίχλες και συννεφιές και από το βράδυ στα δυτικά θα έχουμε νέο πέρασμα με σύννεφα. Ετσι θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και χιόνια στα κεντρικά ηπειρωτικά και στα μεγαλύτερα υψόμετρα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής θα βρέχει παντού, ενώ θα ξεκινήσουν χιονοπτώσεις και σε άλλα βόρεια τμήματα της χώρας. Μέσα στην Κυριακή, στα κεντρικά και τα δυτικά θα έχουμε βροχές και χιονοπτώσεις, ενώ οι άνεμοι θα είναι ΝΔ.

Τη Δευτέρα χιόνια θα πέσουν επίσης στα ορεινά της Πελοποννήσου αι στα κεντρικά της χώρας, ενώ την Τρίτη βροχές και καταιγίδες θα έχουμε στο Αιγαίο και τα ανατολικά.

Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου

{https://www.youtube.com/watch?v=tQ03dgV7398}

Keywords
Τυχαία Θέματα