Ρέντη: «Κάποιοι από τους προσαχθέντες αρνήθηκαν να δώσουν DNA - 25 οι σεσημασμένοι»

«Αυτό που έγινε στου Ρέντη ήταν καθαρά δολοφονική επίθεση» είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στο θέμα των 424 προσαχθέντων, που αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι το πρωί του Σαββάτου (09/12), μετά τα επεισόδια, το βράδυ της Πέμπτης (07/12), στον Ρέντη κατά τον…

Τα νεότερα για την υγεία του αστυνομικού που τραυματίστηκε βαριά

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας ο 31χρονος αστυνομικός, που τραυματίστηκε βαριά από ναυτική φωτοβολίδα

κατά τα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Πέμπτης (07/12), στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στον Ρέντη, όταν βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Σάββατο (09/12) η εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» του MEGA, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την υγεία του αστυνομικού, καθώς είναι σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Υπενθυμίζεται ότι η ναυτική φωτοβολίδα βρήκε τον αστυνομικό στον μηρό και έχει την ιδιότητα να μην σβήνει. Έτσι, έμεινε για ώρα μέσα στον μηρό του αστυνομικού και συνέχιζε να καίει, προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία, και φέρεται να έχει βρει τη μηριαία αρτηρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί αναμένεται σήμερα να κάνουν μία νέα επέμβαση καθώς χθες λόγω της κατάστασης της υγείας του ήταν αδύνατον. Ακόμα, ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση του κόσμου να δώσει αίμα για τον 31χρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα