Πόρτα εξόδου για στενούς συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου στην «Κιβωτό» - Απολύσεις αποφάσισε το νέο ΔΣ

Με απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου απολύθηκαν τρία στελέχη από την «Κιβωτό του Κόσμου»Απομακρύνθηκαν τρεις συνεργάτες της «Κιβωτού του Κόσμου» με ομόφωνη απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της δομής. Αναλυτικά, απολύθηκαν από την «Κιβωτό» ο Ιρακινός, γενικός διευθυντής της Κιβωτού και δύο στελέχη…

Νέα στοιχεία για τις δομές σε Βόλο και Καλαμάτα

Για τη δομή της Κιβωτού στο Βόλο έχει δοθεί εντολή για προκαταρκτική έρευνα και σχετικά

με καταγγελίες για ξυλοδαρμούς που φέρονται να έγιναν τον Αύγουστο και σύμφωνα με τις καταθέσεις ως φερόμενος δράστης, είναι από τον κύκλο του πατέρα Αντώνιου, ενώ γίνεται έρευνα και για ανήλικο, ο οποίος φιλοξενείται στη δομή και υπάρχουν πληροφορίες ότι είχε πέσει και αυτός θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός ότι στη δομή της Καλαμάτας μία εβδομάδα πριν δει το φως της δημοσιότητας η υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» αγοράστηκε από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών καταστροφέας εγγράφων. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας βρίσκεται το περίστροφο που βρέθηκε ατην δομή της Καλαμάτας την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν οξειδωμένο, που σημαίνει ότι ήταν παλιό, όμως εξακολουθούσε να είναι λειτουργικό και αδήλωτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόρτα, Κιβωτό - Απολύσεις,porta, kivoto - apolyseis