ΠΑΟΚ: «Πλήρωσε» τα λάθη του και ηττήθηκε 2-0 απο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Δείτε τα γκολ)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 απο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η δουλειά του για τη ρεβάνς στο Conference League γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.Ηττημένος αποχώρησε ο ΠΑΟΚ από το Ζάγκρεμπ καθώς η Ντιναμό επικράτησε με 2-0 και πήρε σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, για την φάση των «16» του UEFA Conference League.
Το…

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ΠΑΟΚ έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να παίζει πιο μπροστά, ψάχνοντας λύσεις στον επιθετικό τομέα, ενώ πάτησε αρκετές φορές τα αντίπαλα καρέ.

Όμως η Ντιναμό δεν έδειξε να παραιτείται και σταδικά άρχισε να ανεβάζει στροφές και να μπαίνει με περισσότερη δύναμη στις διεκδικήσεις της μπάλας, γεγονός που φαίνεται και στην φάση με την οποία σκόραρε το δεύτερο τέρμα της. Πιο συγκεκριμένα, μετά από ένα κλέψιμο και αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, η μπάκα έφτασε στον Πέτκοβιτς ο οποίος με κοντινό τελείωμα έγραψε το 2-0 και έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Δείτε το γκολ:

Οι αρχικές ενδεκάδες της αναμέτρησης:

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Γιακίροβιτς): Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Μπερνέ, Τεοφίλ-Κατρίν, Πέρκοβιτς, Μίσιτς, Σούτσιτς, Σπίκιτς, Μπατούρινα, Χότζα, Πέτκοβιτς.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Γιόνι, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μπράντον.



Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Πλήρωσε, 2-0, Ντιναμό Ζάγκρεμπ Δείτε,paok, plirose, 2-0, ntinamo zagkreb deite