Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ολυμπιακή φλόγα άναψε στον Βωμό του Τόκιο

Η Ολυμπιακή φόλα άναψε στον βωμό του Εθνικού Σταδίου Ιαπωνίας στο Τόκιο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν και επίσημα.Ολοκληρώθηκε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με την Ναόμι Οσάκα να ανάβει την Ολυμπιακή
φλόγα που θα καίει για όλη τη διάρκεια των Αγώνων, ως την Κυριακή 8/8. Η…

Δύο λαμπαδηδρόμοι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, εισήλθαν στο Ολυμπιακό Στάδιο με την ολυμπιακή φλόγα και την παρέδωσαν σε δύο παλαίμαχους αθλητές οι οποίοι με την σειρά τους την μετέφεραν για μερικά μέτρα.

Οι επόμενοι δύο λαμπαδηδρόμοι ήταν ένας άνδρας και μία γυναίκα οι οποίοι ανήκουν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζεται πυρετωδώς κάθε ημέρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Εκείνοι την πέρασαν σε μία αθλήτρια των Παραολυμπιακών Αγώνων η οποία βρισκόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο και την μετέδωσε σε μία ομάδα παιδιών τα οποία την κράτησαν διαδοχικά και έτρεξαν προς τη Ναόμι Οσάκα η οποία ήταν και η τελευταία λαμπαδηδρόμος.

Η κορυφαία τενίστρια ανέβηκε τα σκαλοπάτια της κατασκευής που συμβόλιζε το βουνό «Φούτζι» (το ψηλότερο βουνό της Ιαπωνίας) και άναψε το Βωμό που θα καίει για όλη τη διάρκεια των Αγώνων, ως την Κυριακή 8/8.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα