Ο τερματοφύλακας που «τρομάζει» ακόμα και τους προπονητές

Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι, σχεδιάζει να μιλήσει στον τερματοφύλακα Εμιλιάνο Μαρτίνεζ αναφορικά με τους πανηγυρισμούς του μετά τη νίκη της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο.  Κατέκτησε το Μουντιάλ 2022 με την φανέλα της εθνικής Αργεντινής και τώρα ο τερματοφύλακας Εμιλιάνο Μαρτίνεζ αναμένεται να επιστρέψει στην Αγγλία και την Άστον Βίλα προκειμένου να συνεχίσει το υπόλοιπο…

Ακόμα ένα περιστατικό το οποίο σχολιάστηκε έντονα ήταν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα όταν ο Μαρτίνεζ ζήτησε «ενός λεπτού σιγή για τον Εμπαπέ», ο οποίος παρά το χατ-τρικ που σημείωσε δεν κατάφερε

να κρατήσει στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο με τον Μαρτίνεζ να κάνει όλα τα παραπάνω, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου επομένως ο Ουνάι Έμερι θέλει να του μιλήσει για να προφυλάξει τόσο τον ίδιο όσο και την Βίλα από πιθανές τιμωρίες λόγω της συμπεριφοράς του.

«Όταν έχεις μεγάλα συναισθήματα, μερικές φορές είναι δύσκολο να τα ελέγξεις», είπε ο Έμερι. «Θα του μιλήσω την επόμενη εβδομάδα για κάποιους πανηγυρισμούς, αλλά σέβομαι ότι τώρα αγωνίζεται με την φανέλα της εθνικής του ομάδας και όταν θα είναι μαζί μας, είναι δική μας ευθύνη, τότε μπορούμε να το συζητήσουμε. Είμαστε περήφανοι γι' αυτόν».

{https://twitter.com/emimartinezz1/status/1604587363711205376}

Έτσι καταλαβαίνουμε ότι από την στιγμή που ο προπονητής θέλει να συζητήσει ιδιαιτέρως με τον Μαρτίνεζ για το «θέμα» των πανηγυρισμών του, πρόκειται για μια ιδιάζουσα περίπτωση παίκτη που προσφέρει πολλά αλλά το συναίσθημα μπορεί να τον κάνει να… ξεφύγει.

Δείτε το βίντεο με τις καίριες επεμβάσεις του στον μεγάλο τελικό:



Keywords
Τυχαία Θέματα