Νίκος Καρβέλας: «Στους Δαίμονες χάσαμε με την Άννα όλα μας τα λεφτά» - Πως ακύρωσε τη συνέντευξη στη Λυμπεράκη

Ο Νίκος Καρβέλας με δυο λόγια ακύρωσε την πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε στη Νίκη Λυμπεράκη, στο πλατό της Ναταλίας Γερμανού.Ο Νίκος Καρβέλας ήταν ανατρεπτικός για μια ακόμη φορά λέγοντας: «Σήμερα αισθάνομαι ότι έχω γεννήσει, αυτή είναι η πρώτη φορά που βγαίνω στην τηλεόραση μετά από 25 χρόνια», στην εκπομπή…

Ακόμη εξομολογήθηκε πως έχει εμφανιστεί με αμοιβή... 1 ευρώ: «Κάποτε αποφάσισα να εμφανιστώ χωρίς λεφτά. Από το Υπουργείο Πολιτισμού μού είπαν ότι υποχρεούσαι να τα πάρεις λόγω των κανονισμών. Τους λέω «εντάξει, πόσο είναι

το κατώτατο που μπορώ να πάρω»; Μου λένε: 1 ευρώ. Και τους απάντησα «βάλτε 1 ευρώ». Όλοι κυνηγάμε τα λεφτά. Κι εγώ το ίδιο έκανα.

Το γεγονός ότι έγινα διάσημος ή απέκτησα λεφτά δεν είναι θέμα συστήματος. Πολλοί γίνονται διάσημοι και πλούσιοι. Εγώ δεν έχω καθόλου λεφτά, ποτέ δεν είχα και δεν με ενδιέφερε. Μου αρέσει να έχω λεφτά αλλά, αν μου πεις «ασχολήσου με αυτό», δεν μπορώ», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της κουβέντας του, ο Νίκος Καρβέλας αναφέρθηκε στο γεγονός του γάμου στα ομόφυλα ζευγάρια. Για το θέμα αυτό, τόνισε πως επειδή οι γυναίκες και οι ομοφυλόφιλοι έχουν δεχτεί σοβαρά πλήγματα από τη δημοκρατία και την Εκκλησία, δεν θα έπρεπε να τους αφορά ο γάμος.

Ο Νίκος Καρβέλας δεν παρέλειψε με τον δικό του τρόπο να σχολιάσει τη συνέντευξη που παραχώρησε πριν από 1 εβδομάδα στη Νίκη Λυμπεράκη, λέγοντας: «Πραγματικά αισθάνομαι σήμερα ότι έχω γεννήσει. Πριν από μερικές μέρες είχα ξαναβγεί στην τηλεόραση και αισθάνθηκα άλλα πράγματα, σήμερα αισθάνθηκα σαν λεχώνα. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω στην τηλεόραση, θεωρώ, μετά από 25 χρόνια», δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του.

Το β μέρος της συνέντευξης του Νίκου Καρβέλα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Καρβέλας, Στους Δαίμονες, Άννα, Λυμπεράκη,nikos karvelas, stous daimones, anna, lyberaki