Νίκος Αβαγιανός - The 2Night Show: Πέρασα βαρύ εγκεφαλικό και καρκίνο, με έσωσε η πρόληψη

Ο Νίκος Αβαγιανός ξεδίπλωσε τις αναμνήσεις του στο The 2Night Show το βράδυ της Τρίτης 5/12.Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο The 2Night Show και τον Νίκο Αβαγιανό, ο οποίος μίλησε για την μακρόχρονη ιστορία του στον καλλιτεχνικό χώρο. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη παλαιάς κοπής, που…

Η γνωριμία του με την Έλλη Λαμπέτη έφερε και τη συνεργασία τους στο θέατρο. Αργότερα ακολούθησαν μουσικές παραστάσεις με τη Βίκυ Μοσχολιού, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση στην τηλεόραση. Βρέθηκε

αργότερα με δική του εκπομπή στο κανάλι Μακεδονία με αφιερώματα στο δημοτικό τραγούδι.

Βρέθηκε σαν χορευτής στην παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ» με τη Ζωή Λάσκαρη και τον Τόλη Βοσκόπουλο. Εκεί ήταν ο πρώτος που παρατήρησε τη σχέση τους. Για τον Τόλη Βοσκόπουλο, σχολίασε πως ήταν δοτικός άνθρωπος και άνθρωπος με τη στόφα του σταρ, που γινόταν όμως φίλος. Θυμάται πως έκλαιγε όταν χώρισε από τη Ζωή Λάσκαρη, αλλά και πως είχε αλλάξει προς το καλύτερο όταν ήταν χρόνια αργότερα με την Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε το βίντεο:

Ο Νίκος Αβαγιανός έχει διαγράψει μια διαδρομή γεμάτη αναμνήσεις στο θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, και σε νυχτερινές πίστες με πρόσωπα πολύ γνωστά.

Επίσης αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, δίνει όμως το δικό του αισιόδοξο μήνυμα για την πρόληψη: «Τα τελευταία χρόνια πέρασα δύσκολα. Πέρασα βαρύ εγκεφαλικό και καρκίνο. Με έσωσε η πρόληψη», είπε στο The 2Night Show.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Αβαγιανός -, 2Night Show, Πέρασα,nikos avagianos -, 2Night Show, perasa