Νέος Κόσμος: Σε 40 δευτερόλεπτα «γάζωσαν» με 81 σφαίρες ένα από τα κορυφαία ονόματα της παρανομίας

Ο 44χρονος είχε γλιτώσει από επίθεση το 2018 έξω από εταιρία στον Πειραιά. Το χρονικό της εκτέλεσης στον Νέο Κόσμο. Ήταν βράδυ της Πέμπτης στις 9 Ιουνίου του 2023 όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στη συμβολή των οδών Φανοσθένους και Φρειδερίκου Σμιθ στον Νέο Κόσμο ένα κλεμμένο αυτοκίνητο. Ακολούθησε έλεγχος…

Tον γάζωσαν σε 40 δευτερόλεπτα

Η δολοφονική επίθεση διήρκησε περίπου 40 δευτερόλεπτα. Ο 44χρονος είχε δεχτεί επίθεση και

στις 29 Οκτωβρίου 2018 έξω από τα γραφεία πετρελαϊκής εταιρίας στην κατή Κονδύλη στον Πειραιά. Και τότε οι εκτελεστές είχαν Καλάσνικοφ, το οποίο πυροβόλησε τρεις φορές και στη συνέχεια έπαθε εμπλοκή. Ο 38χρονος τότε είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε νοσηλευτεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τότε το θύμα της επίθεσης έπαιρνε ακόμα πιο αυστηρά μέτρα προστασίας γνωρίζοντας ότι παραμένει στόχος.

Η εκτέλεση που έγινε τα ξημερώματα περιγράφεται ως ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια θανάτου που έχουν «υπογραφεί» ποτέ στη χώρα μας. Μάλιστα, αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι θα επιφέρει «αναταράξεις» στον κόσμο της νύχτας και του οργανωμένου εγκλήματος, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις έμπειρων αστυνομικών ο κύκλος θανάτου δεν έχει κλείσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέος Κόσμος,neos kosmos