Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας - Δείτε τις εικόνες

Τρεις αστυνομικοί για κάθε έναν από τους 94 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 94 από τους 104 συνολικά συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η αστυνομία πιστεύει ότι ανάμεσά τους βρίσκεται ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη που δέχτηκε…

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μπλόκα για τους Κροάτες χούλιγκανς μετά το φιάσκο - Διαφεύγουν
ακόμα 50 άτομα

Ήδη έχουν συλληφθεί 104 άτομα, ενώ όσοι έχουν ξεφύγει προσπαθούν με κάθε μέσο και από διαφορετικά σημεία να διαφύγουν. Μετά το απόλυτο φιάσκο, η αστυνομία έχει τώρα στήσει μπλόκα σε όλες τις εξόδους.

Προσήγαγε πέντε ακόμα Κροάτες που φέρονται ότι συμμετείχαν στην ομάδα η οποία προκάλεσε τα αιματηρά επεισόδια, αργά το βράδυ της Τρίτης στην Ηγουμενίτσα, ενώ ήταν έτοιμοι να ταξιδέψουν με πλοίο προς την Ιταλία, και από εκεί οδικώς για την πατρίδα τους.

Επίσης, σε σύλληψη μετατράπηκε και η προσαγωγή 19χρονου Κροάτη ο οποίος είχε προσαχθεί χθες στην Κακαβιά ενώ προσπαθούσε και αυτός να φύγει από την Ελλάδα με λεωφορείο για τα Τίρανα.

Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα παντού στην Ελλάδα και κυρίως στις εξόδους της χώρας, προκειμένου να συλληφθούν όλοι όσοι συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια που κατέληξαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, φιλάθλου της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπολογίζεται ότι διαφεύγουν τουλάχιστον ακόμα 50 Κροάτες χούλιγκαν, ενώ σε εξέλιξη είναι και οι εργαστηριακές έρευνες σε DNA και άλλα στοιχεία για την ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα