Νέα εξέλιξη με το ελικόπτερο που κατέπεσε στην Εύβοια (Βίντεο)

Αναγνωρίστηκε η σορός του πιλότου του ελικοπτέρου. Σταμάτησαν οι έρευνες του Λιμενικού στην Εύβοια.Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως από τις έρευνες σχετικά με το ελικόπτερο που κατέπεσε χθες, Πέμπτη (28/9) στη θαλάσσια περιοχή Αχλάδι της Εύβοιας, κάτω από αδιευκρίνιστες -για την ώρα- συνθήκες.…

Το βίντεο ντοκουμέντο της πτώσης του ελικοπτέρου:

Το χρονικό του δυστυχήματος στην Εύβοια

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας,

το ελικοπτέρο Α-109 απογειώθηκε 8 το πρωί της Πέμπτης από το ελικοδρόμιο των Αφιδνών, στις 08:45 ο χειριστής ενημέρωσε ότι θα προσγειωθεί στο Μαντούδι Ευβοίας, στις 09:00 προσγειώθηκε και στις 10:13 απογειώθηκε. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χάθηκε η επικοινωνία του χειριστή και σήμανε συναγερμός στις υπηρεσίες της ΥΠΑ.

Το ελικόπτερο είχε ξεκινήσει από τις Αφίδνες προκειμένου να παραλάβει γνωστό εφοπλιστή από τον Βόλο, και πιλότος του ήταν ο Μιχάλης Λάμπου, ο οποίος λόγω της κακοκαιρίας, θέλησε να κάνει στάση στο Μαντούδι Ευβοίας.

Στο σχέδιο πτήσης ήταν δηλωμένος ένας επιβαίνων, ο χειριστής του ελικοπτέρου, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται αναζητήσεις για δύο άτομα.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ο Λιμενάρχης Αιδηψού Σωτήρης Δανίκας, ο οποίος δήλωσε στο evima.gr πως είναι πολύ δύσκολες οι έρευνες καθώς, από τις καταστροφές η θάλασσα έχει γεμίσει με φερτά υλικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εύβοια Βίντεο,evvoia vinteo