Μυτιλήνη: Καταγγελίες ότι αστυνομικοί πυροβόλησαν κατά διαδηλωτών

Μόνο η λέξη χάος μπορεί να περιγράψει όσα συμβαίνουν στην Μυτιλήνη. Ξυλοδαρμοί αλλά και καταγγελίες πυροβολισμών από πλευράς αστυνομικών.

Χάος στη Μυτιλήνη με την κατάσταση να έχει ξεφύγει από κάθε λογική. Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι αστυνομικοί πυροβόλησαν κατά των διαδηλωτών κάτι που φαίνεται

και στο σχετικό βίντεο, ενώ υπό πολιορκία φαίνεται πως είναι οι αστυνομικοί στο στρατόπεδο Κυριαζή.  

Από την πλευρά της βέβαια η αστυνομία αναφέρει ότι δεν έχει υπάρξει πυροβολισμός στον αέρα από πλευράς των ανδρών των ΜΑΤ. Αντιθέτως, όπως επικαλούνται πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, κάποιοι έχουν πυροβολήσει στον αέρα ή προς την πλευρά των αστυνομικών με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα δύο ένστολοι να τραυματιστούν από τα σκάγια».

Και την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ότι ο πρωθυπουργός καλεί τον περιφερειάρχη Β.Αιγαίου στο Μαξίμου και πως θα αποσύρει τμήμα των αστυνομικών δυνάμεων σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κατά την αποχώρηση τους από το Διαβολόρεμα και λίγο πριν τη Μυτιλήνη στο ύψος του Στρατοπέδου της Παγανής, αστυνομικοί άρχισαν να σπάνε αυτοκίνητα και να βρίζουν χυδαιότατα τους κατοίκους της Λέσβου με εκφράσεις του τύπου «Γαμώ την γκασμαδία σας, τουρκόσποροι» κ.α.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που έσπασαν ήταν και αυτό του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολου Βαλτά. Η μανία τους όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά μπήκαν μέσα στο Στρατόπεδο της Παγανής το οποίο χρησιμοποιούσαν σαν ορμητήριο προκειμένου να πραγματοποιούν τις επιθέσεις τους.

 

Πολίτες που μίλησαν στο «Ν» τόνισαν ότι θα καταθέσουν μήνυση εναντίον των απρόκλητων βιαιοπραγιών και της παράνομης δράσης των ανδρών των ΜΑΤ. Αρνητικά έχει σχολιαστεί και η παντελής απουσία των Εισαγγελικών Αρχών της Μυτιλήνης στα όσα συμβαίνουν από χτες στη Λέσβο με την ανεξέλεγκτη δράση των ομάδων αυτών που κατά τα άλλα ονομάζονται Μονάδες Αποκατάστασης

Keywords
Τυχαία Θέματα