Κορονοϊός: Έκλεισε με κάγκελα η παραλιακή της Πάτρας

Περαιτέρω προληπτικά μέτρα λαμβάνει η Πάτρα αφού μετά τη Θεσσαλονίκη και τον Βόλο και εκείνη απαγορεύει την πρόσβαση των πολιτών στην παραλιακή για άθληση ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός. 

Κάγκελα μπήκαν σήμερα, Μ. Τετάρτη, στην παραλιακή της Πάτρας προκειμένου να αποφευχθεί η μαζική προσέλευση των Πατρινών για περπάτημα και άθληση.

Όπως γράφει το the Best.gr υπάλληλοι του δήμου Πατρέων, τα τοποθέτησαν ύστερα

και από την επιστολή που έστειλε ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης στον Περιφερειάρχη και την πολιτική προστασία για απαγόρευση στην κίνηση των πολιτών στην περιοχή. Το αίτημα του δημάρχου Πατρέων, για "κλείσιμο" της παραλιακής ζώνης της Πάτρας λόγω φόβου διασποράς του κορονοϊού, έχει φτάσει στα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας, αρμοδίως μέσω του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαρ. Μπονάνου.

Το αίτημα έχει διαβιβαστεί και πλέον αναμένεται η απόφαση.

Σήμερα το πρωί συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων, τοποθέτησαν κάγκελα στην παραλιακή ζώνη από το Θεατράκι έως την οδό Κανελλοπούλου, για να σταματήσει ο συνωστισμός που παρατηρήθηκε το τελευταίο διάστημα και να αποφευχθεί ο κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού covid-19.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων, Ανδρέας Αθανασόπουλος, σε δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης είπε:

«Μετά και τον περιορισμό της κίνησης στην περιοχή της πλαζ, παρατηρήθηκε, τις τελευταίες μέρες, ένας συνωστισμός πολιτών, διαφόρων ηλικιών, στην παραλιακή ζώνη από το Θεατράκι μέχρι την Κανελλοπούλου.

Είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στον περιορισμό της κίνησης των συμπολιτών μας γιατί ο κίνδυνος της διασποράς του κορονοϊού εξακολουθεί να είναι μεγάλος. Προσπαθούμε με αυτό τον τρόπο, στα πλαίσια μιας γενικότερης και επίπονης προσπάθειας που κάνει ο Δήμος μας μέσω και των Κοινωνικών Υπηρεσιών και των άλλων Διευθύνσεων, να περιορίσουμε τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την περιπέτεια που περνάει σήμερα ο λαός μας και να έχουμε στην συνέχεια την δύναμη να διεκδικήσουμε, ο Δήμος και οι φορείς, τα δικαιώματα των εργαζομένων και της πόλης μας».

Διαβάστε ακόμη:

13033: Τι πρέπει να γράφει το sms για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

 

Keywords
Τυχαία Θέματα