Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα: «Αποφύγετε τις μετακινήσεις στο κέντρο» - Νέα ενημέρωση

«Οι πολίτες να αποφύγουν τη μετακίνησή τους» στο κέντρο της Αθήνας λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών.Η αστυνομία ανακοινώνει συνεχώς τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που βρίσκονται σε ισχύ, λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών που έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας. Η ΕΛΑΣ προειδοποιεί ότι οι δρόμοι στο…

Νωρίτερα μίλησε και ο προϊστάμενος

Θαλάμου Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυκλοφορίας (ΘΕΠΕΚ), αστυνομικός υποδιευθυντής Θεοφάνης Αναγνώστου και είπε «Λόγω των τροχονομικών μέτρων που λαμβάνουμε σήμερα, με έμφαση στο κέντρο της Αθήνας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους κεντρικούς οδικούς άξονες και συγκεκριμένα περιμετρικά της πλατείας Ομονοίας και της πλατείας Συντάγματος, ιδίως μετά τη μία το μεσημέρι έως και την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων.

Όπως σας έχουμε ήδη ανακοινώσει, η κίνηση των αγροτών θα πραγματοποιηθεί μέσω της Λεωφόρου Κηφισού ώστε να εισέλθουν με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων στη Λεωφόρο Αθηνών με προορισμό το Σύνταγμα.

Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξουν κατά περίπτωση διακοπές και εκτροπές κυκλοφορίας, με σκοπό την καλύτερη διαχείριση της κίνησης.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πολίτες σε περίπτωση ύπαρξης εξαιρετικού λόγου μετακίνησης μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης για τη λήψη οδηγιών».

{https://www.youtube.com/watch?v=xY_T9AETmtU&ab_channel=%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CE%91%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1-HellenicPolice}

Keywords
Τυχαία Θέματα