Κέιτ Μπλάνσετ: Από το Tar στο Borderlands - Η παρουσία της το 2023 και η νέα της ταινία

Η Κέιτ Μπλάνσετ μεταμορφώνεται μέσα στο 2023 από την Lydia Tar στην Lilith του Borderlands και από μούσα μεγάλων σχεδιαστών σε πρέσβειρα των Ηνωμένων Ενθών.Πολυτάλαντη και πολυάσχολη πάντα η Κέιτ Μπλάνσετ, έχει συνηθίσει τους φαν που ακολουθούν τις δραστηριότητές της σε glamorous events κι εμφανίσεις που έχουν μείνει αξέχαστες για το καλό της γούστο.…

Τα τελευταία χρόνια, η Κέιτ Μπλάνσετ συμμετέχει στις δράσεις του ΟΗΕ,

καθώς είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας. Στις 8/11 μίλησε στο Ευρωκοινοβούλιο σε μια ομιλία που κράτησε 22 λεπτά: «Οι σύνθετες καταστάσεις απαιτούν σύνθετες λύσεις. Απαιτούν διάλογο. Απαιτούν συνεργασία, όχι ηχηρά λόγια ή συνθήματα. Η εξεύρεση βιώσιμων λύσεων στις χώρες προέλευσης, διέλευσης και προορισμού είναι ο μόνος τρόπος», θα πει μεταξύ άλλων για το μεταναστευτικό και το προσφυγικό.

Δείτε την ανάρτηση:

{https://www.instagram.com/reel/CzdmZljtZ25/?hl=el}

Φέτος επέστρεψε στο στρατόπεδο Zaatari στην Ιορδανία και επισκέφτηκε άλλους καταυλισμούς προσφύγων στο Νότιο Σουδάν και τον Νίγηρα. Έχει μιλήσει στο παρελθόν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ τον Αύγουστο του 2018 για την προσφυγική κρίση των Ροχίνγκια μετά την επίσκεψή της σε καταυλισμό προσφύγων στο Μπαγκλαντές.

Από την επίσκεψή της στη Νιγηρία:

{https://www.instagram.com/p/CwXiZdctsqG/?hl=el}

{https://www.instagram.com/p/CzoApUgNuHO/?hl=el}

Στο φεστιβάλ Καννών:

{https://www.instagram.com/p/CsjfAm2ttHy/}

Στη Berlinale 2023:

{https://www.instagram.com/p/CpIUBvdy-8L/}

Στην ταινία της The New Boy που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο:

{https://www.instagram.com/p/Cujn8zaNsnD/?hl=el}

Η ταινία Borderlands:

Η νέα ταινία της Κέιτ Μπλάνσετ, το Borderlands, δεν είναι και τόσο νέα, τελικά. Τα γυρίσματα έχου ολοκληρωθεί πριν από δύο χρόνια, αλλά το release άργησε αρκετά. Για τις ανάγκες της ταινίας τρόμου, μεταμορφώθηκε. Έγινε κοκκινομάλλα, με extreme hairstyling για τον ρόλο της Λίλιθ στην ταινία του Ιλάι Ροθ.

Η ταινία βασίζεται στο γνωστό video game, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2009 και η Lionsgate ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία της δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η κινηματογραφική διασκευή του Borderlands βγαίνει στις αίθουσες το επόμενο καλοκαίρι με την πρώτη προβολή να γίνεται στις 9 Αυγούστου του 2024.

Η Κέιτ Μπλάνσετ, αγνώριστη ως Λίλιθ:

{https://www.instagram.com/p/CoE7ZbGt9kQ/?hl=el&img_index=1}

Παράλληλα με όσα κάνει φροντίζει και για την περιουσία της οικογένειας, στην οποία πρόσθεσε ένα ακόμη ακίνητο στην Κορνουάλη που έχει γίνει πόλος έλξης των σταρ του Χόλιγουντ. Αγόρασε ένα ακίνητο στο Μόγκαν Πορθ έναντι 1,6 εκατομμυρίων λιρών, το οποίο μέσα στο 2023 κατεδάφισε για να οικοδομηθεί νέο στις απαιτήσεις της οικογένειας. Η κατασκευή και οι εργασίες που γίνονταν δεν άργησαν να μπουν στο μάτι των γειτόνων που βλέπουν το χωριό τους να αλλάζει με τις βίλες που χτίζουν οι ηθοποιοί στην περιοχή.

Η Κέιτ Μπλάνσετ στο show Alexander McQueen:

{https://www.instagram.com/p/CyL8vn9ND1r/?hl=el}

Keywords
Τυχαία Θέματα