Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 4-0 του Πανσερραϊκού στο Κύπελλο Ελλάδος (Δείτε τα γκολ)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Πανσερραϊκού και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.Πρεμιέρα σήμερα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό και να επικρατεί με 4-0, παίρνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην…

Μετά από 14 λεπτά, ο ΠΑΟΚ διπλασίασε

το σκορ με τον Τζουάν Σάστρε ο οποίος παρέλαβε μια ωραία κάθετη μπαλιά από τον Ζίβκοβιτς και αφού πήρε μερικά βήματα μέσα στην περιοχή, πλησίασε αρκετά την εστία και πλάσαρε διαγώνια για να γράψει το 2-0 στο 22ο λεπτό.

Δείτε το γκολ:

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν δυναμικά και στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα στο 59’ ο Μπράντον Τόμας να πατήσει στην περιοχή και να γίνει επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχθεί ένα άτσαλο μαρκάρισμα και να πέσει κάτω. Ο διαιτητής καταλόγισε αμέσως πέναλτι κι έπειτα από επιβεβαίωση με τον VAR, ο Τόμας ανέλαβε να το εκτελέσει όμως ο Κάτσικας έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση στο 59’. Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε και 10 λεπτά αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Μάρκος Αντόνιο, που υποδέχθηκε όμορφα την μπάλα και έκανε ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ, στέλνοντας την μπάλα εκεί όπου ο γοκλκίπερ του Πανσερραϊκού δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Δείτε το γκολ:

Όμως αυτή δεν ήταν τελευταία λέξη των παικ΄των του Ρα;σβάν Λουτσέσκου, καθώς στο 78’ ο Κωνσταντέλιας συνεργάστηκε με τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος με την σειρά του έκανε ένα σουτ με το αριστερό και κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. Έτσι ο «Δικέφαλος» πήρε μια σπουδαία νίκη και βρίσκεται με το… ένα πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς ο επαναληπτικός της Τούμπας είναι προγραμματισμένος για τις 24/01.

Δείτε το γκολ:

Οι αρχικές ενδεκάδες:

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Θυμιάνης, Διαμαντής, Πηλέας, Ντανκερλούι, Μορέιρα, Οικονόμου, Μούργος, Σοφιανός, Μασκανάκης, Γούλερι.

ΠΑΟΚ: Ζ.Ζίβκοβιτς. Σάστρε, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς, Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τόμας.



Keywords
Τυχαία Θέματα