«Καρφιά» Μουσείου Ακρόπολης κατά Σούνακ: Πολιτισμός δεν είναι μόνο οι αρχαιότητες, αλλά και οι συμπεριφορές

Η αιχμηρή ανακοίνωση του Μουσείου Ακρόπολης για τη στάση του βρετανού πρωθυπουργού.Με μία αιχμηρή ανακοίνωση απάντησε το Μουσείο Ακρόπολης στον βρετανό πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ για την ακύρωση της προγραμματισμένης συνάντησής του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Πολιτισμός δεν είναι μόνον οι αρχαιότητες…

Επιπλέον, όταν συγκεκριμένες δεσμεύσεις και συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις για αυτό το θέμα δόθηκαν από αυτή τη χώρα και στη συνέχεια παραβιάστηκαν, μπορεί να

φαίνεται ξένο, αλλά η άποψή μου είναι ότι όταν οι άνθρωποι αναλαμβάνουν δεσμεύσεις πρέπει να τις τηρούν».

{https://www.youtube.com/watch?v=thT8wZf9gJY}

«Δεν έχουμε τίποτα παραπάνω να προσθέσουμε απ΄όσα έχουμε ήδη πει», ήταν η απάντηση πηγών από το Μέγαρο Μαξίμου στον Βρετανό πρωθυπουργό, Ρίσι Σούνακ, μετά τα όσα είπε εκείνος στο κοινοβούλιο της χώρας του.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (29/11), κυβερνητικές πηγές ανέφεραν το εξής: «Στο πνεύμα των καλών μακροχρόνιων σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες, τις οποίες και επιθυμούμε να διατηρήσουμε, δεν έχουμε τίποτα παραπάνω να προσθέσουμε απ' όσα έχουμε ήδη πει».

Αργότερα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο πρωθυπουργός πρόσθεσε πως «εγώ δεν έκανα τίποτα. Μόνο η παρουσία μου» και συμπλήρωσε: «Δεν θα μπλέξουμε στην εσωτερική πολιτική της Βρετανίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρφιά Μουσείου Ακρόπολης, Σούνακ, Πολιτισμός,karfia mouseiou akropolis, sounak, politismos